WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

wp_login kullanıcı şifresini belirlesin

(10 posts)
  • 1 ay önce akgyearone tarafından başlatıldı
  • akgyearone tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. akgyearone
    Üye

arkadaşlar forumda bu konuyla ilgili yazıla gördüm ama kendime göre editleyemedim benim şuanki kullandığım wploginin kodlarını aşşağıda verdim ama bunda parolasını kendi belirleyemiyor üye olacak kişi ben istiyorumki kullanıcı parolasını belirlesin mailine doğrulama linki gitsin forumlardaki gibi bunu nasıl yapabilirim

Tarih: 1 ay #
  2. Kodları buraya ekleyin. Ayrıca dediğiniz çok mantıksız olmak ile birlikte haklı olabilirsiniz ama ne yazıkki bu bir blog yani forum değil. O yüzden garip ama sırf merakımdan araştıracağım =)

3. akgyearone
    Üye

en azından şifrelerini kendileri belirlesin bunu istiyorum çünkü bazen maillerine şifre gitmiyor sıkıntı oluyor bu ara da kodlar uzun oldu ama kod içine alamadım :(

4. 14 dakika =)

İstediklerinizden fazlasını karşılıyor.

5. akgyearone
    Üye

teşekkür ederim eylultoprak bu işi biliyorsunuz :)

6. akgyearone
    Üye

Fatal error: Call to a member function add() on a non-object in /home/clanxvii/public_html/portal/wp-content/plugins/register-plus/register-plus.php on line 507
    böle bir hata veriyo :(

7. Dosyayı düzgün yollayamamışsınız ftp'den.

8. akgyearone
    Üye

register_plus dosyasını plugine attım aktif edip ayarları yaptım daha sonra kendim üye olmaya çalıştım üstteki hatayı verdi

9. Klasör yolu yanlış.

wp-content/plugins/register-plus/register-plus.php

Bir önceki mesajınızda bunu dediniz şimdi siz diyorsunuz klasör yolum register_plus =)

Olur mu sizce =) Eklenti register-plus bu yola bakarken o klasör adı.. Olmaz

10. akgyearone
    Üye

klasörden bahsetmiştim yani klasörünü atıp aktif ettim sadece register plusu atıp aktif etsem diğer dosyları napıcam :) kurulumu rica etsem anlatabilirmsiniz kurulumda hata yapmış olabilirim

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.