arkadaşlar forumda bu konuyla ilgili yazıla gördüm ama kendime göre editleyemedim benim şuanki kullandığım wploginin kodlarını aşşağıda verdim ama bunda parolasını kendi belirleyemiyor üye olacak kişi ben istiyorumki kullanıcı parolasını belirlesin mailine doğrulama linki gitsin forumlardaki gibi bunu nasıl yapabilirim
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
wp_login kullanıcı şifresini belirlesin
(10 posts)-
Tarih: 1 ay #
-
en azından şifrelerini kendileri belirlesin bunu istiyorum çünkü bazen maillerine şifre gitmiyor sıkıntı oluyor bu ara da kodlar uzun oldu ama kod içine alamadım :(
Tarih: 1 ay # -
İstediklerinizden fazlasını karşılıyor.
teşekkür ederim eylultoprak bu işi biliyorsunuz :)
Fatal error: Call to a member function add() on a non-object in /home/clanxvii/public_html/portal/wp-content/plugins/register-plus/register-plus.php on line 507
böle bir hata veriyo :(Tarih: 1 ay # -
Dosyayı düzgün yollayamamışsınız ftp'den.
register_plus dosyasını plugine attım aktif edip ayarları yaptım daha sonra kendim üye olmaya çalıştım üstteki hatayı verdi
Klasör yolu yanlış.
wp-content/plugins/register-plus/register-plus.php
Bir önceki mesajınızda bunu dediniz şimdi siz diyorsunuz klasör yolum register_plus =)
Olur mu sizce =) Eklenti register-plus bu yola bakarken o klasör adı.. Olmaz
klasörden bahsetmiştim yani klasörünü atıp aktif ettim sadece register plusu atıp aktif etsem diğer dosyları napıcam :) kurulumu rica etsem anlatabilirmsiniz kurulumda hata yapmış olabilirim
Tarih: 1 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil