WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Cbox mesaj kutusu ve Mediaplayer ekleme

(10 posts)
  • 1 ay önce sukruyilmaz tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Sayın Admin ve yönetici arkadaşlar

tasarım /tema editörü/yan menu/sidebar bölümüne girdiğimde aşağıdaki kodları eklediğimde???

Cbox mesajlaşma kutusunun ve mediaplayer kodlarını eklediğimde

Güncelle diyorum aşağıda ki hatayı veriyor ne yapamam lazım ben php bilmiyorum benim işim kopyala yapıştır veya frontpagede düzenleyebilirim kod yazmayı bilmem lütfen yardımcı olurmusunuz çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Warning: fopen(C:\vhosts\xxxxxxxx.net\httpdocs\blog/wp-content/themes/ITadvance/sidebar.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in C:\vhosts\xxxxxxxx.net\httpdocs\blog\wp-admin\theme-editor.php on line 49

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\vhosts\xxxxxxxx.net\httpdocs\blog\wp-admin\theme-editor.php on line 50

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\vhosts\xxxxxxxx.net\httpdocs\blog\wp-admin\theme-editor.php on line 51

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\vhosts\xxxxxxxx.net\httpdocs\blog\wp-admin\theme-editor.php:49) in C:\vhosts\xxxxxxxx.net\httpdocs\blog\wp-admin\theme-editor.php on line 60

Tarih: 1 ay #
  2. Bana attığınız emaile temanızı indirip deneyip bu cevabı yazmıştım

Abi unutmuşum eğer senin sorunun yazı editöründe ekleme yapamamak ise sunucudan yada ftp programı ile tema veya ilgili dosyalarına yazma izni vermelisiniz, buradan veya buradan dosyalara yazma izni vermeyi görebilirsiniz, bunun adı chmod izinleri veya permission olarak da adlandılrılabilir.. Yada tema dosyanızdaki düzenlemeleri, siteniz tema editöründen değil de, direkt sunucunuzdan yapın..

Merhaba abi, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, kolaylık ve kalite bakımından wordpress gibisi yok, bence wordpress'e devam edin, wordpress'e aşina olmak için biraz eskimiş olsa buradaki dosyayı indirip okuyun, wordpress'de takıldığınız yerlerde burada bulunan başlıklardan yararlanın, olmadı forumda arama yapın benzer başlık veya çözüm bulamazsanız yeni konu açmakdan çekinmeyin..

Sorununuza gelince, kullandığınız temanın yan menüsüne (sidebar.php) kodları ekleyip ek'te gönderdim, isterseniz onda altlara doğru bulunan kodları inceleyip kendi temanıza yerleştirin, isterseniz benim gönderdiğim sidebar.php'yi direkt kullanın, (böyle yaparsanız kendi sidebar.php dosyanızın yedeğini alın), ek'te birde resim gönderdim temanızda düzenleme yapmadan o resme de bakınız, temanız bence size uygun değil bence başka temalara da bakınız, üstte de dediğim gibi sitenizde nerede olursa olsun düzenleme yaparsanız, ilgili dosyaları mutlaka yedekleyin..

Şükrü abi wordpress çok kolaydır, php, css veya kod bilmek şart değildir, bende bilmiyorum, benim wordpress le tanışıklığımı bırakın, bilgisayarla tanışıkılığımda ancak 1,5 yıllık, mesela frontpage de bilmem, bende kopyala yapıştırcıyım ve okumayı severim, ama aşağı yukarı tam bir yıldır gece gündüz internet bilgisayar ile uğraştığım için artık bıktım, zaman gelecek sizde bıkınca ne demek istediğimi anlayacaksınız:)..

İyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler, bilmukabele..

Takıldığınız yerde yine yazabilirsiniz..

İyi zamanlaRA..

canarkadaş™

3. Canarkadaş Dün Akşam Girmedim sisteme ve şimdi az önce girdim ellerinize sağlık zahmet ettiğiniz için teşekkür ederim lütfen hakkınızı helal edin sizi yoruyorum..

Şimdi gelelim şin iç yuzune verdiğin yazıları aynen harfiyen uyguladım ve ekledim ama bir türlü çıkaramadım siz halbuki ne güzel temaya eklemişsiniz keşke ekleyip biraksaydınız ne olacak ben kızmam siz çunku siz bizlere burada yardımcı oluyorsunuz yine teşekkür ederim lütfen sisteme gir bak bakalım eklediğim halde olmadı....

yazı editör işinide hallettim kendi aracı kurumumdan hosttan yazma izninide yaptım ve ekledim ama bir türlü çıkmadı

4. Şükrü abi sizde sağolun dün size attığım mailde sizin temanıza ait sidebar.php de var, kodlar eklenmiş halde onu kullanmayı denediniz mi?

Tema dosyalarınızı sunucuda düzenlediğiniz zaman sorun olmaması lazım..

5. Tekrar Selam Can Kardeş Dediklerinin hepsini yaptım ve sunucundan kontrol ettim sunucudan tarayıcıya yalnız sidebarı çağırdığım zaman sidebar'da cbox görünüyor çalışyor fakat tarayıcıya blog sayfamı çağırdığımda side barda cbox görünmüyor yine sizi yoracağım şimdiden değerli vaktınızı alarak size verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diler yardımlarınız içinde teşekkür ederim.sevgi ve saygılarımla.
    Not :şayet siz oradan düzeltme inkanı varsa oluyorsa düzeltirseniz çok memun olurum

6. Abi sidebar.php nizde yeniden düzenleme yaptım, buradan indirip tema dosyalarınızın içine atın, aynısından var değişsin mi sorusuna evet deyip sitenize bakınız, istediklerinizin görüntülenmesi lazım, görünmezse tarayıcı çerezlerinizi temizleyip deneyin..

7. Selam Can Kardeşim Ellerine sağlık Teşekkür ederim.
    sağolasın dediklrini yaptım dosyayı indirdim ekledim oldugu gibi ki zaten girince göreceksin ama yine olmadı her nedense ya ben yapamıyorum yada benim şamsımdan böyle oluyor sizi daha fazla yormak istemiyorum çunku buna hakkım yok emeklerinizi helal edin şayet siz oradan bunu düzelte biliyorsanız oluyorsa lütfen siz oradan girerek düzeltin olmazsa kalsın ne yapalım sağlık olsun.tekar tekrar teşekkür ederim ellerine sağlık Hakkını helal et Çalışmlarında başarılar dilerim sevgi ve saygılarımla.

Sayın Can Kardeşim IE ve Firefox Tarayıcılarının tum cerezleri ve geçmiş bilgilerini kayıtlarını hepsini temizledim ama yine olmadı

8. Tekrar merhaba abi, buradan yapılabilcek bir şey veya bilgisayar özelliği ile ilgili değil, size üst mesajda gönderdiğim sidebar.php'yi temanızda ki ile değiştirdiğinizde istediklerinizin sitede görünmesi gerekli, sunucunuzu aldığınız firma ile görüşün dosya değişimine izniniz olmayabilir, başka bir temaya da geçebilirsiniz, bundan sonra düzenleme yapacağınız zaman direkt sunucudan yapınız..

9. Selam Can Kardeşim Sayende Hepsini Düzelltim ama dün gece sabaha Kadar uyumadım ve nihayet sonuda oldu Hakkını Helal et teşekkür ederim sizi 3 gündür yoruyordum bundan dolayı vaktınızı aldım ve rahatsızlık verdim Özür dilerim çok çok teşekkür ederim hakkınızı Helal Ediniz Cbox ve WİN.Media Player kodlarını Side Barda bu kodlardan sonra ALTA ekledim çıktı BLOG sayfama bak bakalım Beğenecekmisin olmuşmu.Sevgiyle Saygıyla vede Sağlıkla Mutlu Esen Kalın Allaha Emanet olun sevgi ve Saygılarımla.
    Şükrü Yılmaz
    Antakya-Hatay

10. Gözü aydın abi güle güle kullan güzel olmuş..

Sizde sağolun..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.