WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli] Reklam Eklentisi

(10 posts)
  • 1 ay önce Melen tarafından başlatıldı
  • Melen tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil
  • Bu konu kilitli

1. Merhabalar! Ben adsense hariç başka bir yerden reklam aldım, ama burdakilerin çoğu adsense için yapılan eklentiler olduğu için aramadan bulamadım. Adsense reklamı değilde sadece kodu yapıştırıpta her mesajın altında(ana sayfada değil konu linkinde) nasıl reklam göstertebilirim.

Tarih: 1 ay #
  2. Mighty Adsense i denediniz mi?

3. Dedimya adsense değil başka bir siteden diyorum. Bir eklenti olcak kodu yapıştıracan, ama herhangi bir kod; bunu yazının altına koyacak. Bunu arıyorum. Adsense ile ilgili olanlar sadece adsense kodlarına izin veriyorlar.

4. Melen yanlış düşünüyorsun. Ben de Mighty Adsense i kullanıyorum ve sadece Adsense değil tüm reklam kodlarını kullanabiliyorum. İstediğin gibi kullanabilirsin. Kendiniz bir banner yapıp bile kullanabilirsiniz. SAğda, solda, altta, üstte heryerde. Hatta rastgele bile. Biraz incelersen Mighty Adsense i farkına varacaksın.

5. Bende yüklüydüde olmaz diye denememiştim. Şİmdi denedim oldu saol. Birde Şu google a nasıl kayıt yaptıracam sitemi. sitemi girdim ama bazıları robot.txt dosyaısndan bottan bahsediyorlar daha yeni olduğum için bilmiyorum açıklarmısınız.

6. Google ye kayıt derken, sitemap'ını mı yoksa adsense programına kayıt olmaktan mı bahsediyorsun?

(Robots txt yi karıştırdıgına göre konuda ? )

7. Hiç gerek yok bunlara. Zaten Wordpress googlede süper bir indexlenme oranına sahip. Sadece siteni Google'un buradaki sayfasından kayıt et yeterli. Gerisini Google amcana bırak o halleder.

8. @Emrahca

Bunu yapmıştım , ama google da aratınca sadece ana sayfa çıktı. robot.txt den kastım bot olarak gelip taraması için kullanılıyor diye biliyorum. Acaba zamanla hepsi indexlenir mi?

9. Elbette @Melen. Biraz zaman gerekli bunun için. Zamanla göreceksin ve sen bile şaşıracaksın. Bir de bunun üstüne özgün yazılar yazdımı yaslan arkana seyret. Bak o zaman nasıl saniyeler içinde indexleniyor.

10. Bende zaten kişisel olduğu için forum siteleri vs gibi alıntı pek yapmıyorum... Bazı bende olan bir konuyu gündeme getiriyorum...

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.