Merhaba, dün bir konu açmış ve blogumu güncellediğimi belirtmiştim (şuan bulamıyorum silinmiş herhalde konu)...
Ancak bu mutluluk fazla sürmedi...
Sürümüm 2.2 Getz di ve ben diğer arkadaşlara istinaden direkt olarak 2.5.1 sürümüne yukseltmeye çalıştım. Başarılı oldu açıkcası. Ancak blog yarım saat geçmeden kendi kendine ulaşılamamaya başladı. Sayfaya hiç bir şekilde ulaşılamıyor, "Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor" diyor firefox ise bembeyaz bir sayfa olarak kalıyor.
Her şeyi sildim baştan yukledim, bu sefer sırası ile 2.3 ve ardından 2.5.1 e yukselttim ancak sonuç yine aynı. Bu sefer böyle olmaz diyerekten ilk yedeklerime döndüm hosting de ancak her nedense ne teması kullanırsam db hatası verdi bu seferde. Çünkü 2.5.1 eski db yi kendine göre ayarlamış. Zaten db bir 2.5.1 bir 2.3 birde 2.2 derken zarar gormus olabilir diyerekten phpmyadmin den optimize ve onarım uyguladım... Ancak sonuç değişmedi...
Bende kendi pc bir php2triad server kurup kendi pcm de teste tabii tuttum blogumu...Ancak hiç bir ama hiç soruna yahutta arıza kaydına rastladım :( ama hala ısrarla kendi pcm dede açılmıyor :(
Kendi pcm deki php arıza log larını iclelerken sürekli şöyle 2 satır gördüm ;
[15-May-2008 12:04:58] PHP Warning: array_keys(): The first argument should be an array in C:\apache2triad\htdocs\blogcini\wp-includes\widgets.php on line 676
[15-May-2008 12:04:58] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\apache2triad\htdocs\blogcini\wp-includes\widgets.php on line 676
Ancak gerekli dosyaya baktığım da hiç bir şey anlamadım, 676 satırın da bir anormallik varmı yokmu bilmiyorum, çünkü ileri düzaye php ve ingilizcem yok...
Bu arada sunucumda safe mod on ve off olarak denedim sonuç değişmedi, iss ise kapalı...
Bu bilgiler doğrultusun da bana yardımcı olabilecek birileri varmı lütfen? Yoksa 1. yaşını kutlayan (2 gün sonra) bloguma veda etmek zorunda kalıcağım :( ...
destek sorusu değil