WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli] server degisikligi

(9 posts)
  • 2 ay önce abdullahaltas tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil
  • Bu konu kilitli

1. abdullahaltas
    Üye

server değesikliginde ne yapmam gerek... sitemdeki onca yazilar görseller geri yükleyebilecekmiyim şayet yapabilirsem bunu nasıl yapacağım bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim... şuan wordpresin enson versiyonunu yükledim siteme yalnız eski serverdaki eski bir sürüm idi bunun her hangi bir problemi olabilir...

Tarih: 2 ay #
  2. Db güncellemesi yapılması gerekebilir, eski sürüm derken versiyonu neydi?

Db nizide yeni serverınıza taşımanız gerek, db (phpmyadmin) yedek alma ve yedek atma diye aratırsanız bir sürü yardım makalesi bulabilirsiniz....

3. abdullahaltas
    Üye

versiyonun kaç olduğunu bilmiyorum ama 2 yıl once kurmuştuk

birde (phpmyadmin) yedek aldığım dosyanın içindemi aramam gerek? ve benim yedek alma dediğim olaya ise ftp programından (public_html) dosyasını masa üstüne kopyalamakla oluyor farklı bir yedekleme sekli varmı var ise onuda öğrenmiş olurum ilginiz ve yardımlarınız için şimdedin teşekkür ederim...

4. Buraya bakınız..

5. abdullahaltas
    Üye

cararkadas hocam çok detaylı anlatmışsın benim yazılım ve web konusunda pek fazla bir bilgim yok... birde benim eski serverdan hic bişey alma gibi bi olanağım yok ben dediğim gibi ftpden (public_html) dosyasını kopyaladım bu dosya benim bir işime yararmı yarar ise nasıl bir teknik kullanmam lazım...

6. Yazı listeniz net'e ait ben yazmadım, okumazsanız, denemezseniz yapamazsınız, size verdiğim linkde her şey adı adım anlatılmış..

7. 2 yıl önce kurdum diyorsunuz, ardından da host tan bir şey alamama imkan yok diyorsunuz. Yani muhtemelen hostiniginiz bitti ve siz sadece public_html klasorunu yedek aldıysanız sadece durumunuz kötü, çünkü db yedeği almamış olursunuz, bahsettiğiniz klasorde db bulunmaz, db yi phpmyadmin kullanarak yedekleyebilirsiniz, ancak erişemediğinize göre hostunuza, bu şansınız da malesef kalmamış olur...

8. abdullahaltas
    Üye

ayırdığınız vakitleriniz için tesekkür edirim... bari bundan sonraki yedeklerimi o sizin dediğiniz gibi yapayım yalnız bunu nasıl yapabilirim en kolay ve basit bir şekilde beni bilgilendirirseniz sevinirim...

9. Arama yapın, önerilen linkleri, öcelikle bu açtığınız konuyu okuyun..

Arama yapmadan, sık sorulanlar alanına bakmadan konu açmayın..

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.