merhaba.
anasayfada tek bir post yayınlamayı seçtikten sonra. site her açıldığında son post değil de arşivden rasgele bir post'un yayınlanmasını sağlayabilir miyiz?
WordPress Türkiye Forumları » Çöp
[kilitli] rasgele içerik
(6 posts)-
Tarih: 1 ay #
-
eğer böle birşey varsa gerçekten çok hoş olur sürekli konu ekleyemeyebiliyoruz.bari hep aynı konu görünmese :)
Tarih: 1 ay # -
Dediğinizi tama olarak yapan bir eklenti hatırlamıyorum, http://wordpress.org/extend/plugins/ adresinde random veya random post şeklinde arama yapabilirsiniz..
Tarih: 1 ay # -
canarkadaş zaten onu yapmasını biliyoruz. eklentiler sidebar'da rasgele başlık gösterebiliyor sadece.
kendini cevap vermek zorunda hissedip saçmasapan cevaplar vermene şaşırıyorum.
madem her şeye girip wordpress'in eklenti dizininde arayacaksak; bu forumu neden açtınız, kapayın gitsin.
ha, tabii her şeyi bilmek zorunda da değilsiniz, o zaman da böyle ukalaca yanıtlar vermek yerine susmanız daha iyi olur.Tarih: 1 ay # -
canarkadaş zaten onu yapmasını biliyoruz. eklentiler sidebar'da rasgele başlık gösterebiliyor sadece.
kendini cevap vermek zorunda hissedip saçmasapan cevaplar vermene şaşırıyorum.
madem her şeye girip wordpress'in eklenti dizininde arayacaksak; bu forumu neden açtınız, kapayın gitsin.
ha, tabii her şeyi bilmek zorunda da değilsiniz, o zaman da böyle ukalaca yanıtlar vermek yerine susmanız daha iyi olur.Tarih: 1 ay # -
muratseven madem çok biliyorsun kendin arayıp bulsana. Burada senin mesajına cevap yazmış insanlık edip sen kakıp neler yazıyorsun.
- kendi sorduğun soruya bakıyorum ve gelen cevaba bakıyorum gayet mantıklı. Daha ne yazılmasını bekliyorsun acaba.. Adı üstünde Destek forumu kalkıp wordpressi senin için yeniden yazacak halimiz yok herhalde..* Eğer bu kadar ukala cevap vermeseydin sana nasıl yapacağını anlatırdım...
Tarih: 1 ay #
Konu Kilitli
Bu konu yeni mesajlara kapalı.
destek sorusu değil
kilitli