WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Facebook'ta Paylaş

(9 posts)
  • 1 ay önce zeminkat tarafından başlatıldı
  • zeminkat tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. Merhaba arkadaşlar,

Eklenen yazıları ziyaretçiler facebook sayfalarında paylaşabilsinler diye, şöyl bir link yaptım single.php sayfasında yazının en altına ; facebook.com/share.php?u=http://www.kalemkurusu.... gibi, Tabi ben bunu single.php sayfasına manuel olarak girdim ve her yazıda aynı link var doğal olarak. İstiyorumki her yazı için o yazıya ait link paylaşılsın facebook'ta bunu bir iki yabancı sitede gördüm ama nasıl yaptılar hala çözemedim

Tarih: 1 ay #
  2. feysbukta paylaş linki için tam adres nedir.
    share.php?u=siteadresi.com/2008/10/04/bilinen_konu_basligi

şeklinde mi eklemeler yapılıyor...

3. wordpress eklenti dizininie bakın, dün gezinirken bu bahsettiğiniz olayı gerçekleştiren otomatik bir plugin vardı, tam size göre =)

4. Sizin konunuz farklı ancak ben bir öneride bulunayım yine de -aslında yine bu forumda bulmuştum sanırım bunu ama - Facebook dahil, onlarca siteye ekleme yapan, istatistik sunan bir sistem. Tamamiyle Türk yazılımcılar tarafından yazılmış. Ekleme yapmanın yanı sıra, arkadaşına öner, ana sayfa yap, favorilere ekle gibi butonlarda veriyor açılan sayfada. Eklenti olarak geliyor. Eklentiyi aktifleşirmeniz yeterli. Dosyaya BURADAN, önizlemeye ise kendime ait sitemden ulaşabilirsiniz.

5. @edebiyatdergibi, bu dediğin eklentiyi biliyorum ama bunu istemiyorum ben, yinede çok teşekkür ederim.

@heytbecom,
    Evet aynen dediğin gibi, tabi şu şekildede olabiliyor,
    share.php?u=siteadresi.com/kategori/bilinen_konu_basligi
    Ama fark etmez, önemli olan hangi yazıysa onun link'ini paylaşsın direk.

@BlogCini,
    Seninle aynı eklenti üzerinde olabiliriz ama ben ismini hatırlamıyorum, Sanırım o eklentinin son sürümünde facebook'ta eklenmiş olabilir.

6. single.php dosyasında wp loop içersine eklemelisin...

share.php?u=<?php the_permalink(); ?>

bu kod bulunduğu yazının adresini sona ekler... zaten bu kodu kullanıyoruz single.php içersinde...

7. @hetybecom,
    Çok teşekkür ederim, istediğim buydu (:
    Bu eklentinin adını bilen varmı acaba, çünkü bunun son sürümünde facebook'ta kullanılmış,

paylaş

8. social bookmarks plugin diye arama yap bence

9. Evet şimdi tam süper oldu, konuda çözümlendi çok teşekkü ederim sağolun

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.