blogum pr degerini düsürmeden wordpressten.com dan sadece com sekline gecirebilirmiyim php destekli alan adı alsam wordpress blogunun içeriğini taşımak degil benim anlatmak istediğim pr değeriyle birlikte com a gecmek..
WordPress Türkiye Forumları » WordPress Türkiye
wordpresteki blogumu com yapmak istiyorum
(8 posts)-
Tarih: 1 ay #
-
pr ile geçemezsin..
Tarih: 1 ay # -
peki pr siz geçiş nasi olur bilgieri aktarmak için 2 Mb max dio bnm xml dosyası 150 Mb nasi yuklüyebilrim yazıları
ben direkt kendi adresim üzerine kurulum yaptım.. daha önce de hiç ücertsiz yerlrden açmadım.. o yüzden o cevabını da bilemiyorum.. bilen arkadaşlar vardır ama sanırım.. konu tekrar gündeme gelsin diye yazıyorum bunu da :)
Merhaba, XML editörü ile parçalara ayırabilirsiniz yeni bir alan adı ve yeni bir alan alınız oraya son sürümü (2.5.1) yükleyiniz ve size 7 MB limit verecektir o zaman da 150:7=21,4 yani yaklaşık 22 hamlede yükleyebilirsiniz. Ama bu tamamen sıfırdan başlamak olacaktır. Ayrıca birçok sorunu da beraberinde getirecektir. Her şeyden önce yeni siteniz tamamen kopya içerik olacak google tarafından fişleneceksinizdir. Daha birçok sorun çıkacaktır. Bence daha uygun bir tema ile yolunuzu değiştirmeden devam edin. WP blog alanında eminim ki Blogger'dan çok daha iyidir. Sizin en büyük sorununuz şu an tema gibi görünüyor.
Kolay gelsin...
bildiğim kadarıyla yükseltmeler bölümünden belli bir ücret karşılığı istediğiniz alan adını blogunuza yönlendirebilirsiniz...Yükseltmeler'e tıklayıp sonra alan adına tıklayınca yapılabiliyor....Eğer yanlış bilmiyorsam...Ama siz yönlendirme istemiyorsunuz galiba....
PR degeri olayını yapamazsınız Google webmaster tools da sorailirsiniz google'a
Pr değerini kaybetmeden geçemezsiniz. Çünkü Pr domaine (alan adı) has bir değerlendirme dir. Pr yi feda etmek zorundasınız. Pr niz zaten 3 ve altı ise fazla kaale almayın derim :) . 3 ve üzeri değerlidir ve kolay feda edilmemelidir.
Artı bir düzeltme de bulunmak isterim. Php destekli alan adı demişsiniz :). Alan adları kodlama dili desteği sunmaz, bunu size sunucunuz vermektedir. Alan adınızı alır, ister asp ister php bir sunucuya ne yapmak istiyorsanız onu kurarsınız. Alan adının kod desteği diye bir şeyi yoktur...
İyi çalışmalar...
Tarih: 1 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil