Merhaba arkadaşlar. Ben bu konularda daha yeniyim. Yani acemiyim. Bu web işine yeni başlalıyorum. Wordpress diye bişey duydum. Şöyle bi inceledim siteyi gayet güzel şeyler var. bbPress'i indirdim. Wamp local serveri de kurdum ama. Config dosyasını düzenlerken msqudefine('BBDB_NAME', 'bbPress'); // Veritabanı adı.
define('BBDB_USER', 'kullaniciadi'); // MySQL kullanıcı adınız.
define('BBDB_PASSWORD', 'sifre'); // ...ve MYSQL parolası.
define('BBDB_HOST', 'localhost'); // %99 gibi şeyler istiyor ama ben bunları bir türlü bulamadım. MYSQL kullanıcı adıyla şifresini nasıl bulacağım veya nasıl oluyor. Burayı anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkür Ediyorum.
WordPress Türkiye Forumları » bbPress
[kilitli] bbPress Kurulumu
(5 posts)-
Yönetici notu: Konunun "WordPress Türkiye" ile ne alakası var? Lütfen başlıklarınızı ilgili forum bölümleri altında açın. [ali]Tarih: 1 yıl #
-
arkadaşaım tüm bilgiler wordpress-tr site içeriğinde mevcut. tüm bilgiler sana bir ara tuşu kadar yakında...
Tarih: 1 yıl # -
keşke bu başlığı açmadan önce bir arama yapsaydınız heytbecom'un dediği gibi. aradığınız şey; http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/19?replies=56 burada olabilir. baya tartışılmış bbPress kurulumu burada.
kolay gelsin.. :)Tarih: 1 yıl # -
forum sahibi arkadaşım sitedeki forum başlıklarınızı biraz daha geliştirseniz.her yazılan mesajı kilitliyosunuz.sorunumuzu nereye yazıcagımızı bulamıyoruz kusura bakmayında hatayı birazda kendinizde arayın...
Tarih: 1 yıl # -
Sayın scatro, buranın gönüllü insanlardan oluşan bir bilgi alışveriş platformu olduğunu bilmeniz gerekiyor, yani düşündüğünüz gibi forum sahibi diye bir kavram tabi ki yok.
Her yerin olduğu gibi buranın da kuralları var, ana sayfada belirtilen forum kurallarına uyulmayan konuları kilitleyerek altına not düşüyoruz.
Ayrıca forum kurallarında öneri ve eleştirilerinizi iletebileceğiniz bir adresten bahsetmiştik, forum başlıklarının geliştirilmesi yönündeki önerinizi oraya yapabilirsiniz. Yani bu mesajınızın da yeri burası değil, bu başlığı kilitliyorum.
Tarih: 1 yıl #
Konu Kilitli
Bu konu yeni mesajlara kapalı.
destek sorusu değil
kilitli