WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli]

Title Çıkmıyor.

(11 mesaj(lar))
  • 3 ay önce nuk tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Merhabalar eklentilerle uraşırken (simple tagging , all in seo..) kod yerleştirme değiştirme falan sayfamın başlıklarının cıkmadığını farkettim. Ve nereleri değiştirdiğimide anımsamıyorum. Hatta google indexlerimde de başlık olarak artık "Recently Posted " yazıyor.

Umarım yardım edecek biri çıkar. İyi günler ve çalışmalar.

3 ay önce #
  2. Merhabalar, title için önerebileceğim en iyi eklenti WP-SEO dur onu hemen indirin kurun ve header.php (Üst kısım)'daki title ve metaname ile başlayan kodları silin. Her şey normale hatta eskisinden daha iyi bir hale dönecektir. Kolay gelsin

3 ay önce #
  3. All in seo pack kullanıorum ben.
    Ama google indeklerken başlık yerine "Recently Posted" yazıyor.
    All in seo yu etkisizleştirdiğimde ise Tablo hatası gözüküyor googleda.
    anlamadım gitti. Site Burada..
    Bu all in seo başka eklentilermi çakışıodur ne.
    Bide bunun yerine WP-SEO mu kullansam acaba.

3 ay önce #
  4. all in seo pack açık olunca google da yazan;
    Table 'onlinetr_wptr.wp_sbtracking' doesn't exist.

3 ay önce #
  5. SimpleTaging 2.3 öncesi sürüm Wordpress sisitemlerinde çalışır, 2.5.1 de etiket sistemi Wordpress'e entegredir..

All in Seo Pack (Türkçe) kurup ayarlarını yapın, default temada veya temanızın orijnalinde deneme yapın..

O temalardan title kodunu alıp şu an kullandığınız temaya ekleyin..

3 ay önce #
  6. Teşekkür ederim.

3 ay önce #
  7. Table 'onlinetr_wptr.wp_sbtracking' doesn't exist
    hala böyle diyor google kaç gün oldu.
    simple tag in kaldırdım all in seo yu kaldırdım. WPSEO yu kurdum sitede başlıklar görünüyor ama google aramalarında onlinetribun yada başka birşey yaazıldığında yukardaki hatayı veriyor.
    phpMyAdmin baktım öyle bir tablo yok orada..
    ne tablosuki o eklesem nasıl ve ne kodlarla eklerim

3 ay önce #
  8. Tablo hatası gözüküyor googleda.

Ön bellekden mi bakıyorsunuz.

Sorun şuan düzelmiş sanırım ben sorun göremiyorum sitenizde. Nasıl olduda hatayı giderdiniz.

3 ay önce #
  9. wp_sbtracking
    bunu google da arattırdım . çıkan ingilizce sitelerde bu adla tablo kurun denildi kodlarını vererk kurdum düzeldi.
    ama googlda onlinetribun yazınca bile sayfam cıkmaz oldu anlamadım. bekliom bakalım yeniden indexlenmeyi..

3 ay önce #
  10. tabloyu kurdum hala google dan tık yok ama ya yardımcı olacak yokmu arkadaşlar. onlinetribun yazıyorum onda de bile site çıkmıyor.

3 ay önce #
  11. http://img294.imageshack.us/img294/2773/scr142b092elz5.png
    Siteniz google çıkıyor. Burası google destek forumu değil. Konuyu kilitliyorum. Çıkmıyorsa bu wordpress'in suçu değildir.

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.