WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Kategorileri Domain İsminden Hemen Sonra Nasıl Gösterebilirim

(9 mesaj(lar))
  • 3 ay önce Emrahca tarafından başlatıldı
  • sguzelcik tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

1. Yazı başlığını pek beceremedim ama buradan anlatırsam daha iyi olacak gibi.

Kategorileri,

www.emrahca.com/wordpress
    www.emrahca.com/google_adsense

şeklinde göstermek istiyorum. Saatlerdir uğraştım elde ettiğim son sonuç bu,

www.emrahca.com/wordpress/wordpress
    www.emrahca.com/google_adsense/google_adsense.

Bunuda kalıcı bağlantılar sekmesindeki, kategori temeline bu kodu

%category%

yazarak elde ettim.

Sondakini istemiyorum. Category.php dosyasının karıştırmadığım, deneme-yanılma yöntemi yapmadığım yeri kalmadı.

Tarih: 3 ay #
  2. Merhabalar, bununla ilgili bir eklenti vardı. Sanırım buydu eğer değilse tekrar yaz eski bilgisayarıma bakıp tam adını yazayım. Kolay gelsin...

3. Fuzuli teşekkür ederim fortes.com adlı site kapanmış sanırım. Eklentiyede ulaşamadım. Arama yaptım ama tüm yollar siteye çıkıyor. Malum sitede kapalı :(

İlgilendiğin için teşekkürler.

4. Eğer çok acil ise bir yere yükleyebilirim arkadaşım.

5. Şu an çok acil değil Fuzuli. Ben ilgin için çok teşekkür ederim. Zaten yatmak üzereyim. Yarın iş malum. Yarın devam edelim :)

6. Aradağın eklenti Top Level Categories eklentisi. Ben kullanıyorum. Bu yamayı yapmanı kesinlikle öneririm. Seo açısından önemli olduğunu düşünüyorum.

7. @sguzelcik
    çok teşekkür ederim. Bir deneyelim.

8. @sguzelcik
    Çok teşekkür ederim. Tam istediğim gibi bir eklenti. Gerçekten seo açısından çok önemli. Uzun zamandır böyle yapmayı düşünüyordum. Ve oldu. Hitimin gitmesine bile göze aldım. Tekrar teşekkürler.

9. Önemli değil dostum. Wordpress'i ilk kurduğum zamanlar %category% yazısını hep kaldırmak istemiştim. Bi' gün oturup google'da arayıp bulmuştum. O zamanlar bu eklenti yeni çıkmıştı. İnşallah işine yarar.
    Ayrıca çok zengin içeriğe sahip bir siten var. Seo konusunda başka şey varsa tartışabiliriz.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.