WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

yazdığım her yazıya bağlantı ekleyen site sorunu

(5 mesaj(lar))
  • 4 ay önce pdfdergi tarafından başlatıldı
  • sertdisk tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Selamlar, bloguma eklediğim her yazıya onayla.com diye bir site bağlantı veriyor. bunun bir zararı varmıdır, sitemi yavaşlatırmı? akişment onu spam olarak işaretliyor. ama bağlantılarda hep o siteyi görmek midemi bulandırıyor.
    yazdığım her yazıya bir sitenin bağlantı vermesi iyi bir şey midir? değilse nasıl engellerim hiç uğramasın mümkünse

4 ay önce #
  2. bi yolu varsa banada söyleyin. rss den çekiyorlar verileri. Bir kaç kişi uyarıda bulundu o siteyi kötüleyecek yazı yaz diye ama bi türlü o yazıyı yamadım. (sanal bilmemneler.com gibi bir site)

4 ay önce #
  3. teşekkürler.

4 ay önce #
  4. hocam bunun için engelleyici bir yöntem yok ne yazık ki. Bazı yabancı sitelerde RSS bir xml daha ekleyerek yönlendirme yaptıklarını okudum ama etkin bir yöntem degil. Sonuçta sitenizin ve takipçilerinizinde zarar görebilme ihtmali var. Sonuç olarak bu sitelerde RSS reader mantıgıyla çalışıyor. Yapabileceğiniz tek şey google spama bildirmenizdir

4 ay önce #
  5. tecnorati vb bir çok yaygın servite var bu konuda; bence mühim olan kaynak olarak sizi belirtiyor olmalarıdır. Bu şekilde size karı olur zararı olmaz diye düşünüyorum. Her sayfanız için farklı ip den link alıyyorsunuz fena mı :)

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.