WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Go Daddy ve WordPress Sorunu!

(8 mesaj(lar))
  • 4 ay önce ErcanGne tarafından başlatıldı
  • ErcanGne tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Go Daddy'den host aldım WordPress kurdum ama e-posta yollamıyor. Şu uyarıyı veriyor; E-posta gönderilemedi.
    Muhtemel sebep: sunucunuz posta() fonksiyonunu devre dışı bırakmıştır... Ama sunucuda e-posta gönderme özelliği kapalı deil ki. Çünkü smf ve images4 sistemi e-posta atıyor. Sorun nedir arkadaşlar sizce? Yardımcı olunuz lütfen... Çözüm bulamazsak şu smt mail mi neydi onunla yapsak olurmu acaba? Fakat ben o şeyden hiç anlamıyorum. Arkadaşlar lütfen yardımcı olunuz... Lütfen... :(

4 ay önce #
  2. benim de go daddy ama bir sorun çıkmadı. normal şekilde gmail adresime gönderdi yeniden dene

4 ay önce #
  3. Sürekli denedim ama malesef olmadı. İstiyorsanız http://www.ercangunes.com/gunluk/wp-login.php?action=lostpassword şuraya girip (email adres paylaşımı yasak)[eylültoprak] yazıp Yeni Parola Al butonuna basıp kendi gözleriniz ile görebilirsiniz. Butona bastıktan sonra şöyle bir uyarı veriyor;

E-posta gönderilemedi.
    Muhtemel sebep: sunucunuz posta() fonksiyonunu devre dışı bırakmıştır...

Niye böyle yapıyor arkadaşlar ya? :(

Ayrıca Go Daddy de ki hesabım Deluxe Linux paketi. 1.5 Telebayt Trafik ve 150 Gb disk alanı var. Ama siteye yavaş giriyor nedense?

4 ay önce #
  4. Sayın eylültoprak arkadaşım e-mail'i yasak diye silersen insanlar sorunu nsl algılayıp çözebilir? neyse arkadaşlar admin yazın o kısma ilk olarak öyleyse olmazsa ErcanGunes oda olmazsa Ercan Güneş yazın :S

4 ay önce #
  5. hotmail değilde gmail yada yahoo mail adresleri deneyiniz.

4 ay önce #
  6. Deniyemiyorum çünki gmail veya yahoo hesabım yok. Ayrıca bu sorun tüm kullanıcılar için geçerli çoğunlığun adresi de hotmail. Bu durumda çok saçma ne yapıcaz arkadaşlar yardımcı olmuyacakmısınız :(

4 ay önce #
  7. Smtp eklentileri kullanın. Forumda arayın.

4 ay önce #
  8. Peki Smtp eklenti ayarlarını nsl yapıyor?

Mail adresim şu;

ercan-gunes@windowslive.com

server adresi kısmına ne yazacam?

kullanıcı adı kısmına ne yazacam?

port kısmına ne yazacam?

İlgilenirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.