WordPress Türkiye Forumları » Çöp

wp-admin -giriş sayfası sorunu-

(5 mesaj(lar))
  • 3 ay önce emrahyumuk tarafından başlatıldı
  • emrahyumuk tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. www......com/wp-admin sayfasına girmeye çalıştığımda beni /wp-login.php?redirect_to=%2Fwp-admin%2F sayfasına yönlenidiriyor. karşıma giriş sayfası yerine websitem çıkıyor.

ajax-login eklentisini ekledikten sonra böyle oldu. düzeltmek için ne yapmam gerekiyor? wordpress dosyalarını tekrar yükledim olmadı.

Sorunun cevabının yazılmadığı kullanıcının bir hevesle sorup sonrasında kendi biraz uğraşarak bulup giderdiği sorunun hiçbir kişiye fayda sağlamayacağı için çöpe gönderiyorum Heytbecom

Tarih: 3 ay #
  2. ajax login eklentisini siliniz düzelmesi lazım..

* Bakın arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama neden direkt alan adınız üzerinde denemeler yapıyorsunuz. Önce kendi bilgisayarınızda deneyin en son hiç bir sorun yaratmadıysa direkt ana sitenize yükleyin ve sorunsuz olarak kullanın...
    * bu gibi açılan konular zaman kaybından başka bir şeye yaramıyorlar.

3. şunu bi denesene

wp-login.php dosyasını yedekle ve sonra içinde şu kodu bul

wp_clearcookie();
    do_action('wp_logout');
    $redirect_to = 'wp-login.php?loggedout=true';

"wp-login.php?loggedout=true" yazan yere şunu yaz: "http://www.websiten.com/wp-login.php?loggedout=true"

Sonra bunu satıra gel
    <input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo attribute_escape($redirect_to); ?>" />

value="<?php echo attribute_escape($redirect_to); ?>" yazan yere şunu yaz value="<?php bloginfo('wpurl'); ?>/wp-admin/"

sorun çözüldüyse cevap yaz.

4. @heytbecom
    ajax-login eklentisini direkt alanımdan sildim. sorun hala devam ediyor. bilgisayardan deneme yapmak yapmak için hangi programı önerirsiniz? en kullanışlısı en kolayı hangisi?

@pdfdergi
    dediğinizi yaptım ama sorun çözülmedi. hala aynı sorun var

5. son yüklediğim ajax-login eklentisini sildim olmadı. daha önce yüklediğim başka bir eklentiyi daha sildim. sorun çözüldü. eklentiler çakıştığından dolayı böyle bir sorun çıkarmış. çakışan eklentiyi bulup silince sorun çözüldü.

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.