WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Katogorilere göre sayfa oluşturmak?

(9 mesaj(lar))
  • 4 ay önce ColorTR tarafından başlatıldı
  • ColorTR tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. 2 sorum olucak 1.'si http://www.t-infection.com/download/ burdaki gibi yorumların etrafına böyle renkli bir çerçeve yapmak istiyorum hatta rengi hariç şekil olarak aynısı bile olabilir.

2.'si

Cümleten S.A.

Benim Yapmak İstediğim Birşey Var Arkadaşlar Yalnız Bir Türlü Çözemedim :(

Şimdi ben mesela blog'umda teknoloji sayfası açacağım, ve benim teknoloji katogorisiyle yazdığım yazılar sadece bu sayfada görünülenecek. bunun gibi bir kaç katogoriye göre sayfa daha atayacağım ama bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olurmusunuz :(

4 ay önce #
  2. Bu kodları temanın style.css dosyasına eklersen yorum olayını halletmiş olursun.

.commenttext
    background:#F21080 url(images/comm.png) no-repeat scroll center top;
    clear:both;
    color:#FFFFFF;
    margin-bottom:10px;
    margin-top:0px;
    padding:10px;
    width:450px;
    }

Fakat orada bir resim var. Onuda bu adresten indirip temanın images klasörünün içine atarsan sorunsuz çalışır. Kategoriye sayfa atama işine gelicek olursak bunun için bildiğim kadarıyla bir takım pratik eklentiler mevcut, fakat ben hiç kullanmadım. Eğer biraz php-html falan bilgin varsa manuel olarak(elle) kendin kategori bağlantılarını kopyalayarak yeni bir menü oluşturup atama yapabilirsin.

4 ay önce #
  3. Teşekkür Ederim Hemen Deniyorum Yalnız Bu Resimin Birde Mavi Olanı Var Onu Nasıl Ayarlıyacağız Onuda Söyleyebilirmisin Hemen Deniyicem :(

Bide style.css 'in hangi kısmına ekliyeceğiz Html bilgim var ama gerisi hakkkında acemiyim. Grafikerim Kod Bilgim Çok Az .

4 ay önce #
  4. style.css nin en sonuna ekliyeceksiniz kodları...

4 ay önce #
  5. Aynen Dediğiniz Gibi Yaptım Lakin Olmadı. Buyrun Bakabilirsiniz Bu Linkten,

http://www.****/ulke-olarak-yazilimda-nerdeyiz/

Ayrıca Yukardaki Navigitasyon Yazan Açılır Menü Linkinin Resmini Değiştirdim Temanın İmages Klasöründe Ama Hala Eski Resim Çıkıyor Nasıl İş Anlamadım Vallahi :((

4 ay önce #
  6. Ya Arkadaşlar Kafayı Yiyicem Yemin Ederim :) Yaptığım Hiçbir Değişiklik Etkin Olmuyor Neden Yaa :S Yazıları Felan Değiştiriyorum Tema Dosyalarından Ama Hiçbiri Etkinleşmiyor Eskisinin Aynısı Kalıyor. Üstteki Navigation Yazan Üst Menüyü Açmayqa Yarayan Resmin Nerde Olduğunu Bulamadım Temanın İmages Klasörürünün İçinde Vardı Birtane Değiştirdim Ama O Olmadı. Yukarda Söyleneni Yaptım Ama Yorumlarda Yine İstediğim Gibi Çıkmıyor. Yardım Edicek Kimse Yokmu

4 ay önce #
  7. yanlış temanın dosyalarında değişiklik yapma ihtimalin?

4 ay önce #
  8. Yok Kardeşim Tema Merdaka, Zaten Paneldede Temanın Yolunu Gösteriyor Tema Doğru

4 ay önce #
  9. Arkadaşlar, Üstatlar ya allahın aşkına 1 tane yardım edebilicek kişi yokmu bana ya lütfen

Lütfen forum kurallarını okuyunuz. Forum başlığını msn gibi kullanmayınız. Heytbecom

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.