WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » WordPress μ

Blog Açılmıyor

(3 mesaj(lar))
  • 4 ay önce akcakaya tarafından başlatıldı
  • BlogCini tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba arkadaşlar, Wordpress MU yükledim, kurulum sorunsuz gerçekleşti, daha sonra admin panelinden kullanıcı ve blog da ekledim ancak blog.abc.com/kullanici/ adresi ile kullanıcının blog'una erişmeye çalıştığımda The requested URL /akcakaya/ was not found on this server. hatası alıyorum. Apache loglarına baktım

[Thu May 22 09:03:26 2008] [error] [client 10.10.1.157] File does not exist: /var/www/blog/akcakaya

gibi bir hata var. Bu neden kaynaklanabilir? php ayarlarından (safe_mod, mod_security vs.) kaynaklanıyor olabilir mi? Bu konuda ne önerirsiniz?

Teşekkürler...

4 ay önce #
  2. Tekrar merhaba arkadaşlar,
    bu sorunun Apache ayarlarından kaynaklandığını öğrendim. Apache konfigürasyon dosyasındaki Allow Overwrite parametresinin All olarak ayarlanması ile sorun çözüldü. Bu parametre All olarak ayarlanmaz ise Wordpress MU'nun ana dizinindeki .htaccess dosyasının çalışması engelleniyor.

İyi günler

4 ay önce #
  3. Teşekkürler, bir sorun yaşayıp buraya yazdıktan sonra, çözümü yine kendisi bulan bir çok insan bu çözümü paylaşmıyor, sizi tebrik ederim paylaştığınız için. En azından biri benzer sorun yaşarsa çözümü de okumuş olur ;)

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.