WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Ana sayfada postlarin yazitipi boyutunu degistiremiyorum

(8 mesaj(lar))
  • 6 ay önce Liberati tarafından başlatıldı
  • zeminkat tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Liberati
    Üye

Merhaba,

WP konusunda cok yeniyim. Blogda "StripedPlus 1.0" adli temayi kullaniyorum.
    Fakat ana sayfada ve diger sayfalardaki yazilarda font boyutunu degisitiremiyorum. Temanin kendi ayarlarini yapabildigimiz bir panel var fakat sadece yazitipi secebiliyoruz, boyut secemiyoruz.

css kullanmiyor. style.php'den h1, h2, h3'un boyutunu degistirebiliyorum ama asil yazilarin boyutunu degistiremiyorum.

Tesekkur ederim.

Site burada

6 ay önce #
  2. Ben orjinal style.css dosyasını istediğiniz hale getirdim buyrun burdan indirin, http://www.kalemkurusu.com/depo/style.rar ama bu orjinal olan style.css siz yedek alarak bunu üzerine yazdırınız, istediğiniz gibi ayarladım...

6 ay önce #
  3. Liberati
    Üye

Çok teşekkür ederim,

Elinize sağlık.

Fakat sonuç alamadım.

"istediğiniz gibi ayarladım..." ben postların 12pt veya karşılığı px bouyutunda, okunabilir olmasını istiyorum.

Tema editöründen silip sizin style.php kodunuzu yapıştırıp kaydettim.

Fakat yazılar hala küçük. Yanlış mı yapıyorum?

6 ay önce #
  4. Bakınız,
    dede

Siz, tekrar kontrol edin şayet yine bolmazsa ben size temayı göndereyim artık yeniden temayı yükleyin, sizde olanı silersiniz yine yedek alarak, tabi türkçeleştirmeniz gerekicek yeniden...

6 ay önce #
  5. Liberati
    Üye

Tema editörüne paste edip kaydederek doğru yapıyorum değil mi?
    Bir de doğrudan dosyayı upload etmeyi deneyeceğim, olmazsa sizden temayı tamamen alırım artık :o)

Çok teşekkür ederim tekrar.

6 ay önce #
  6. Liberati
    Üye

Sizdeki temayi alabilir miyim? style.php'yi sizinki ile degistirdim fakat basarili olamadim.

6 ay önce #
  7. Liberati
    Üye

Yeni yazi yayinlayinca duzeldi, peki daha da buyutmek icin degistirmem gereken kod hangisi acaba, eger ugrastirmayacaksa cok kisaca anlatabilir misiniz?

6 ay önce #
  8. Çok özür dilerim hata benden kaynaklanmış,

şimdi 2 dosya vericem size, sorun ortadan kalkıcak... tekrar kusura bakmayın,

Buradan indirin ve içindeki, style.php ve style.css yeniden yükleyin, sorun ortadan kalkıcaktır ve yazı boyutu istediğiniz ölçüde olucaktır, 12px

ayrıca son olarak tema ayarlarından Site font seceneğini: Georgia, olarak seciniz.

şimdi sorunsuz olucaktır, ufak bir kaşıklık olmuş pardon...

6 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.