Eylül 2007 den beri **********yayındayız. Bu yılın başında daha da yoğun olarak çalışmalar sürdü.İnternet üzerinden maç yayınlarının linki verilmesi videolar v.s
Başlarda dw de her gün site güncellenir eski yazılar silinir vs. Geçen sene bu zamanlar web tasarımcılığıyla alakalı ne bir bilgim ne de ilgim vardı. bedava hostlardan tr.gg ile başladım. sonra wsyscg editörlerle birşeyler yapmaya çalıştım, site kurup yaptığımı ona taşıdım. daha sonra template bulup dream de editledim ve yaklaşık bir ay öncesine kadar geldim.
Sitemi hergün güncellemem gerektiğinden bayağı bir zor oluyordu. Ve her yerden güncelleyemiyordum. Çün kü her pc de dream vs yok..Hatta satılığa bile çıkardım siteyi.
bir arkadaş bana joomla ile yap daha kolay olur dedi. cms nin ne olduğunu örenmeye koyuldum. onla bayağı uraştım bir şeylerde yaptım ama tam istediğimi yapamadım. ve sıra wordpress geldi. Jomladan ve daha evvel kurduğum phpbb forumdan öğrendiklerimdenmidir nedir wordpress çok yalın çok kolay geldi bana. istediklerimi kısa bir süre yapıp techblog temasını kullanarak yeni bir site yaptım. Takıldığım yerler çok olsada sorunu çözme konusunda (ki wp-tr nin arşivleri sağolsun)pek bir problem yaşamadım..
Değinmişken şunu belirteyim bari google indexlerimde hep şu çıkıyor başlık ve açıklamada..
bunu daha çözemedim. all in seo kullanırken oynama yaptım böyle oldu. wpseo kullanıorum hala böyle.
Neyse *************** ün hikayesi budur. sizlerin yorum ve düşünceleriyle hikaye sayfalarının çoğalması dileğiyle kalın sağlıcakla:)
kilitli