WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » WordPress Servisleri

css düzenle ne demek?

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce beyazadres tarafından başlatıldı
  • Salute tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Merhabalar!Yeniyim.Ben şablonda düzenleme yapmak istiyorum.özel css yükseltmesi yapmam mı gerekiyor.hangi seçeneği(Custom CSS mi acaba?) işaretlemem lazım.Ne yapmam gerekiyor?
    2.sorum ise:Wordpress'in son sürümünü bilgisayara yükledim ama ne yapacağımı bilmiyorum inanın.Bununla ne yapılıyor.:)Şİmdiden cevaplarınız için teşekkürler

1 yıl önce #
  2. Konuyu WordPress servisleri altında açtığınız için WordPress.com hakkında konuştuğunuzu varsayıyorum.

WordPress.com'dan ücretsiz olarak blog alabiliyorsunuz, fakat temanızın stil (CSS) düzenlemesini yapmak için WordPress.com sizden ücret talep ediyor, isterseniz 15 dolar ödeyerek css düzenlemesi yapabiliyorsunuz.

İkinci sorunuz için, öncelikle Belgelerimize ve WordPress Rehberimize bakmanızı tavsiye ederim.

Kolay gelsin.

1 yıl önce #
  3. Hasan Bey cevabınız için teşekkürler fakat tam cevap alamadım.CSS düzenlemesi yapmak için Custom CSS yimi satın alacağız.Bu arada satın almaya çalıştım ama hep sorun veriyor.

1 yıl önce #
  4. Evet, CSS düzenlemesi yapmak için "Yükseltmeler" kısmından Custom CSS'yi satın almanız gerekiyor. Bu arada ödeme için PayPal hesabınızın olması gerekir.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.