WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Backlink

(5 mesaj(lar))
  • 4 ay önce menova tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Wordpress sisteminde backlinkler hangi dosyaya ekleniyor yani şöyle bir kod var diyelim

< a href " htt: /www. x . org " title = " xx ">xx

Bu kodu Header ? Footer ? hangi dosyanın içine ve hangi bölgeye yerleştirebilirim

4 ay önce #
  2. ne demek istediğini anlamadıom ama. Birilerine link vereceksen istediğin yere ekleyebilirsin. Ya da yönetim panelinden bağlantılardan ekle olsun bitsin.

4 ay önce #
  3. Yönetim paneline girin ve "Bağlantılar" kısmından istediğiniz linki ekleyin. Yok ben başka bir yere ekliyeceğim derseniz o zaman footer yahut header dosylarına yani kısacası nereye eklemek istiyorsanız uygun bir yere ekliyebilirsiniz, tabii bu yöntem de temel html kod bilginiz olması gerekir nereyi düzenleyecekseniz.

4 ay önce #
  4. Bağlantı ekliyorum footer veya headera fakat bu eklediğim backlink ana sayfamda gözüküyor bunu gizli link olarak koyamazmıyım yani aldığım backlinklerin ana sayfamda gözükmesi şartmıdır

Dediğiniz bağlantılar kısmı ise sanırım wordpress te blogroll oluyor onu yaptıgımızdada ana sayfada gözüküyor

4 ay önce #
  5. Dediğiniz bağlantılar kısmı ise sanırım wordpress te blogroll oluyor onu yaptıgımızdada ana sayfada gözüküyor

Aynı alanda bu bağlantı özel olsun gibi bir özellik vardı..

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.