WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

kalıcı bağlantı sorunu

(8 mesaj(lar))
  • 3 ay önce zeminkat tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Merhaba arkadaşlar,

Sorun aslında kalıcı bağlantılardan mı pek emin deilim ama nerden çıktıysa bir sorunum var

denemeler
    mektuplar
    hikayeler

gibi katogorilerden her hangi birine tıklayınca doğal olarak kelemkurusu.com/kategoriler/mektuplar/ gibi link geliyor ama normal index te bulunan yazıları listeliyor, tıkladığım kategoriye ait yazıları listelemiyor nedense..

Birde, son eklediğim yazıdan örnek vereyim; portakal adında nezirler kategorisine bir yazı ekledim, normalde link şu şekilde olmalı kelemkurusu.com/nezirler/portakal ama bu yukarıda bahsettiğim sorun sonrasında artık eklediğim her yazıyı sanki sayfaymış gibi linklendiriyor yani portakal isimli yazının şuan ki link'i kalemkurusu.com/porakal şiklinde oldu

bu konuda ne gibi önerileriniz olur acaba..

Mutlu kalın

3 ay önce #
  2. Deneme yanılmalar yapıyorum ve sorun temadan sanırım, çünkü temayı değiştirdim denemek için sorun kalktı...

Ama yinede kendi temamda kalmak istediğim için sorunu çözmüş değilim... yardımlarınızı bekliyorum

3 ay önce #
  3. temanda archives.php olmadığı için yapıyor bu hatayı. senin için ana sayfa şablonu hazırlamıştım onun üzerinden gösterim yapılıyor o nedenle herp aynı yazılar çıkıyor.

* archives.php dosyasını oluşturman gerekiyor.

3 ay önce #
  4. Dediğiniz gibi yaptım ama maalesef hala aynı hiç bir değişiklik olmadı.

3 ay önce #
  5. archive.php dosyasını buraya yüklermisin? (http://pastebin.com/)

3 ay önce #
  6. Peki hemen paylaşayım... Buradan indirebilirsiniz.

Klasör içinde archives.php ve archive.php var..

3 ay önce #
  7. Sorun ortadan kalktı ama kendi temama uygun hale getirmeye çalışıyorum ..

3 ay önce #
  8. zaten yanlış yazmışım gerekli dosya archive.php o nedenle ilk seferde çalışmadı.. Sorun çözülmüş...

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.