WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Sitemi Görüntüleyemiyorum

(3 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce istanbul tarafından başlatıldı
  • istanbul tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. istanbul
    Üye

Arkadaşlar sitemin 2.1'e yükseltmeye çalışırken böyle birşey olacağına emindim ve en sonunda da oldu.ilgili yerdeki yükseltmeyi okurken ana kök dizindeki (galiba htttpdocs)wp-content ve wp-confing.php hariç diğerlerini silin diye bir ifade vardı.Bende Cuteftp programından bu belirtilen dosyalar hariç diğerlerini seçip delet yapmak istedim tabikide olmadı.Ancak içlerinden bazı dosyalar silindiği için şuanda www.pazarlamadehasi.com olan sitemi görüntüleyemiyorum.Bu durumda bu acemi ne yapabilir yardımcı olurmusunuz ?Böyle bir hata yapacağımı adım gibi bildiğim için 2 defa ayrı zamanlarda "yedekle" özelliğini kullanarak sitemin yedeğini aldığımı umuyorum.

Şimdiden teşekkürler

Tarih: 1 yıl #
  2. Yedek aldınız değil mi?

Burada anlatıldığı gibi tekrar gerekli dosyaları (silinmemiş olanları) silip, yeni dosyaları yükleyin ve yükseltme işlemine başlayın.

3. istanbul
    Üye

yedekle özelliğini kullanarak ayrı zamanlarda dbpazarlama_wp_20070130_492.sql
    uzantılı dosya oluşturdum.Umarım tam anlamıyla yedeğini almışımdır.Yukarıda belirttiğiniz aşamaları uygulamaları gerçekleştirmeye çalışacam umarım işleri daha da karmaşık hale sokmam.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.