WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Admin Panelinde Kategori Kutusunu Genişletmek

(6 mesaj(lar))
  • 6 ay önce fuzuli tarafından başlatıldı
  • selcukhoca tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Merhaba arkadaşlar, 250-300 kategorisi olacak bir sitede kategori kutucuğu çok küçük kalmakta ve tüm kategoriler alt alta dizilmekte ben ise bu kutucuğu sağa doğru genişletmek ve yan yana sütunlar halinde dizmek istiyorum. Bunu nasıl gerçekleştirebilirim. Ya da buna gerek kalmayacak başka bir çözüm öneriniz var mı? şimdiden teşekkürler.

6 ay önce #
  2. Emin değilim ama Firefox'da firebug eklentisi var. O eklenti ile bu sayfada buradaki kodları değiştirip kullanabilirsin sanırım.

6 ay önce #
  3. admin.css 1200 - 1260 arası satırlardaki yükseklik ve genişlik değerleri ile oynar mısın. 1238 sanırım tam olarak.

6 ay önce #
  4. @Sguzelcik ilgin için çok teşekkürler. Ama bunu kendim için değil üyelerim için istiyorum. Yani onların da firefox indirip kurmaları ve bu eklentiyi kurmaları zor olacağı için başka bir çözüm daha iyi olacaktır. Tekrar teşekkürler.

@EylülToprak çok teşekkür ederim daha yeni gördüm mesajını yine her zaman olduğu gibi imdadıma yetiştin. Hemen şimdi deniyorum.

Aslında bunu yapmak istememin sebebi kategori sayısı çok olacağı için panelde kategorileri bulmak zor olacaktır üyeler için. Bunu kolaylaştırmak için de şurada bir konu açmıştım. Acaba o konuda söyleyebileceğin bir şeyler var mı??? Ya da diğer ustalar bir şey diyebilir mi? Bu üyeler için son derece kolaylık sağlayacaktır. Tekrar teşekkürler değerli arkadaşım..!

(Malesef belirttiğin konuya en ufak bir fikrim olmadığı için hiç birşey yazmadım açıkcası yoksa cevapsız bırakmam =)[eylültoprak]

6 ay önce #
  5. Şu panel'i kullana bilirsin deneye bilirsin.

5 ay önce #
  6. wp-admin klasöründeki wp-admin.css dosyasını bir metin editörü ile aç. (tercihen notepad2 ile) 1257. satırda başlayan ul.categorychecklist li bölümüne display:inline; ibaresini ekle. Bu şekilde kategoriler yatay olarak gözükecektir.

Ayrıca 1238. satırda başlayan div.ui-tabs-panel bölümünde bulunan height: 10em; ibaresindeki değeri değiştirerek kategori kutusunun yüksekliğini ayarlayabilirsin.

Kod satır numaraları bu siteden indirilen orijinal pakete göre verilmiştir.

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.