WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

WP 2.1 Zengin Metin Editörü Sorunu

(2 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce heytbecom tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. sistemimi 2.1'e yükseltmek için hazırlık yapıyorum.localhostta denedim ve sorunsuzca yükseltme işlemini yaptım ama eski eklentilerimden sadece 3 tanesi sorun çıkardı.

1 multipage eklentisi: zengin metin editörüne multipage simgesini yada tag 'ını nasıl ekleyebilirim. bulamazsam kendim sürekli yazmak zorunda kalacağım.

2 imagemanager eklentisi: ilk versiyonlarında imagemanager ile hostta attığım fotografları editöre gönderdiğimde ekranda görebiliyordum ama son versiyonunu yükledim 2.1'e yükseltince imagemanager ile hostta gönderdiğim resimler hiç bir şekilde gözükmüyor- yüklendiğini görüyorum ama editöre attığımda resim görüntülenemiyor.
    -ayrıca bu eklentinin kısayol tuşu zengin metin editöründe gözükmüyor ama tag kısmında var. o bölüme o resmi nasıl ekleyebilirim.

3 imm-glossary eklentisi: db hatası veriyor. sorunsuz tablo yaratıyor - veri girebiliniyor ama sürekli üst tarafta hata uyarı veriyor.

1 yıl önce #
  2. Söz konusu eklentilerin hiç birisini kullanmadığım için fikir yürütemiyorum fakat, istediğiniz bazı şeyler WordPress'in çekirdeğini oluşturan dosyalara müdehale gerektirdiği için, 2.1 ile uyumlu versiyonlarının çıkmasını beklemenizi öneririm.

Bununla birlikte, eklentileri kullanan birileri belki kısa çözüm önerileri getirirler.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.