WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Podpress 2.5.1 uyumsuzluğu.

(7 mesaj(lar))
  • 3 ay önce singlemen tarafından başlatıldı
  • singlemen tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

1. Merhabalar,

Blogumda müzikleri paylaşmak için kullandığım podpress 8.8 versiyonu (son v.) 2.5.1 e update ettiğimden beri çalışmıyor. Ne zaman aktive etsem internet explorer da "iexp bu sayfayı görüntüleyemeyor" diyip kapatıyor sayfayı ve iexpin beyaz ekranı geliyor. Ama firefox da problem yok. Bir eklenti ile çakışıyor sanıyorum. Tek başına aktivasyonunu yaparsam çalışıyor ancak diğer wp-polls ve benzeri eklentilerle güm. Sorun hakkında fikri olan var mı acaba.

Tarih: 3 ay #
  2. Tema değişikliği yapınca pluginler çalışmaya başladı. Ancak yine aynı sorun bu sefer başka şekilde karşıma çıkıyor. Mesala etiket bulutundan "hüzün" e tıklayınca site kapanıyor. Acaba database ile bir problem mi var.

Teşekkürler.

3. Hüzün etiketi gayet normal çalışıyor. İnternet tarayınız ile ilgili bir sorun olmasın ?

4. Acaba database ile bir problem mi var.

Olabilir. Bahsettiğinize benzer bir sorun dün akşam başıma geldi.

5. Merhaba, İlginize teşekkürler. Acaba iexp mi kullandınız Ffox mu. Çünkü genelde FF da problem yaşamıyorum. Temaların düzeni, eklentiler ve site genelinde. Ancak iexp de problem oluyor. Dbase ile bir karakter anlaşmazlığı yada css dosyalarında birbirini silen düzenlemeler yada jscriplerde sorun var mı? gibi sorularla çıkan problemlerin kaynağını arıyorum ama bir türlü bulamadım. Bu da 2.5.1 ile belirğinleşti

6. Firefox ile sorun yok gibi gözüküyor.

7. Evet ffox ile hiç bir sorun yok .Ama tema değişikliği de fayda etmedi. Site iexpde gene açılamıyor. Enterasandır siteyi görüyorum iexp ile açarken ama "iexp bu siteyi açamadı işlem iptal edildi diyor orda donuyor. Ekranın en üstünde ise "related content" leri görüyorum böyle bir ayarlama yada plug-in kullanmama rağmen sinir etti. :) Bir fikri olan varsa rica edeceğim.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.