merhaba,
arkadaşlar costum fields olayını ve yapımının bana anlatabilirmisiniz forumdaki kaynaktan baktıım ama istediklerimi yapamıyorum.mesela Yazmış olduğum yazı ve resmi ana sayfada istyeidiğim yerde sabit olarak nasıl çıkar
WordPress Türkiye Forumları » Çöp
Costum fields
(8 mesaj(lar))-
Tarih: 3 ay #
-
BU FORUM NE İŞE YARAR YAHU? NE YASSAM SORSAM CEVAP YOK
Tarih: 3 ay # -
Gördüğün gibi hiç bir işe yaramıyor. Boşuna 12 adet kategori içlerinde toplasan ikibini bulan konu sayısı ve onbine yakın konu başlıklarına verilen cevap var. Üst bölüme boşuna arama botonu koymuşlar alt bölüme boşuna etiket bulutu eklemişler. Wordpress-tr ekibide boşuna bu siteye önem veriyor.
* dediğin gibi biz burada bir kişiye dahi cevap veremeyecek kadar aciziz.
zaten stable bi sistemde diilki formu ne olsun...
Evet stabil değil o yüzden ebay playstation mynet ve daha büyük bir sürü firma da wordpress'i tercih ediyor ;)
wordpress-tr insanın üzerine yakışanı giymesidir.
CanPACACI puahahhaha. süpersin...
oykuerten, stable ne demek? Takmamak gerekiyor böyle şeyleri kafaya. Öğrenmek isteyen girer wordpress codex e çatır çatır öğrenir.
erkek adamın malı meydandaır canpacı...bu kadar çene yapacağınıza yardım edebilirdiniz
Lütfen öncelikle forum kurallarımızı okuyunuz. Açtığınız her konuya illaki cevap gelecek diye bir kuralımız yok. İsteyen kişi zaten yardımcı olacaktır. Foruma mana bulacağınıza bu kadar saat araştırma yapsaydınız özel alanların nasıl çalıştığını öğrenebilirsiniz. HeytbecomTarih: 3 ay #
Konu Kilitli
Bu konu yeni mesajlara kapalı.
kilitli