WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

NextGen gallery kurmak

(4 mesaj(lar))
  • 3 ay önce wobber tarafından başlatıldı
  • selcukhoca tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Selam ben word press 2.5.1 sürümünü kullanıyorum bunda nextgen galleri kurmak istiyorum http://alexrabe.boelinger.com/wordpress-plugins/nextgen-gallery/ bu adresten indirdim aktif ettim yanlız nextgen galleri kontrol paneli yok ayalar basıyorum orada sadece ekledigim seo,metin editörü vs bölümleri var acaba 2.5.1 sürümünemi uymuyor veya uyanını nereden bulabilirim?

Tarih: 3 ay #
  2. Büyük ihtimalle iç içe klasör şeklinde yada dosya yanlış klasöre kurulum yaptınız.

Tarih: 3 ay #
  3. Gösterilen fotoğrafların boyutunu daha büyük nasıl gösterebiliriz.
    Burada eklentiyi kurdum, ancak görünümü bir türlü istediğim büyüklüğe getiremedim.

Tarih: 2 ay #
  4. Eklenti 2.5.1 sürümüne uygundur. Yalnız kontrol panali ayarlar kısmında değil direkt ana menüde çıkar. Eğer başka bir değişiklik yapmadı iseniz yönetici paneline girdiğinizde Yaz/Yönet/Tasarım/Yorumlar bağlantılarından sonra Gallery bağlantısının çıkması gerekiyor.

İkinci sorunuza gelirsek. Yönetici panelinden sırasıyla Gallery/Options/Slideshow bağlantılarına tıklayın. İlk alanda varsayılan olarak 320x240 değeri olması gerekiyor. Bu değeri sayfanıza göre düzenleyin.

Tarih: 2 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.