WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Temayı Sola Hizalama

(8 mesaj(lar))
  • 3 ay önce YsF-JoSePh tarafından başlatıldı
  • YsF-JoSePh tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Merhaba arkadaşlar ben temayı sola hizalamak istiyorum css de float: left; kodunu eklememe rağmen olmadı yanlış bi yere ekliyo olabilirmiyim.

Kullandığım tema: dreamplace

3 ay önce #
  2. Muhtemelen header.php dosyası içersinde:

<td id="asd"> </td>

satırını istersen sil istersen Kes

Eğer Kes işlemi uyguladıysan;
    daha sonra mhtemelen footer.php içersinde ;

<td id="dsa"> </td>

satırının üstüne yapıştır.

son hali şu şekilde olmalı:

<td id="asd"> </td><td id="dsa"> </td>

NOT: Lüfen bir dahaki sefere temanınzı indirdiğiniz sitenin adresinide verin ki daha hızlı cevaplayabilelim.. Ben temanızı aramadım kaynak dosyanızdan yaralanarak yazdım. O nedenle o kodların muhtemel yerlerini yazmak zorunda kaldım..

3 ay önce #
  3. Tamam bir dahakine öyle yaparım yardımın için çok teşekkür ederim oldu eline sağlık.

3 ay önce #
  4. Peki bu temada sidebarı sol tarafa nasıl alabilirim ?

3 ay önce #
  5. arkadaşım onun içinde sen uğraş birazcık. benzer temayı kullanan kullanıcılar forumda mevcut arama yaparak bazı bilgilere ulaşabilirsin.

3 ay önce #
  6. yok uğraştım zaten uğraşmadan yardım isteyenlerden değilim, kendim beceremedim soldan sağa koydum ama haberlerde solda kaldı onarı alamadım sağa

3 ay önce #
  7. Bu temayı başka bir site'de kullanıyorum. Bu işe girmenize değmez. Binlerce solda menüsü olan tema var ama bu görünümde yok haklısınız hatta bu tema biraz daha geniş olsa keşke. Genişletilmiş halini ve sol tarafta sidebar olanını uğraşa uğraşa yaptım ama sonra baktım gerçekten çok kötü duruyor.

Eğer kısa yoldan uğraşmak isterseniz firefox için web developer eklentisini bulup indirip kurun onun ile uğraşın işlerinizi hızlandıracakdır. Elimdekini vermek istedim ama bulamadım.

3 ay önce #
  8. Bende genişlettim bu temayı ama çok uğraştırdı, dediğiniz gibi aslında deyceğini sanmıyorum. Ben en iyisi portala uygun temalar bakıyım, sizin önerileriniz var mı ?

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.