WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Wp Taşıma ve hata mesjları

(5 mesaj(lar))
  • 6 ay önce Magrosa tarafından başlatıldı
  • Magrosa tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Magrosa
    Üye

Benim bir sitem var bu siteyi olduğu gibi başka bir hosta ve başka bir domaine taşımak istiyorum

Sanırım Yapmam gereken ftp'min içindeki tüm dosyaları oldugu gibi kopyalamak ve database yedeği almak ben bunları yaptım şimdi yeni hosta taşırken database yerleştirme ile ilgili bir sorum var

Yeni hostun username ve kullanıcı adı eski hostumunkinden farklı
    Benim yeni hosta taşımam için eski hostumun kullanıcı adı ile yeni hostunkini aynımı yapmam lazım ? çünkü Database cpanele girişteki yani username ve senin verdiğin ad olarak bir database ismi oluşturuyor

örnek eski host : 1234_username
    örnek yeni host : 2345_username

yani demek istediğim ben yeni hosta ftpnin içindekileri atarım yeni bir database oluştururum ve eski database dosyamı ona entegre ederim fakat eski database ismi ile yenisi farklı olucak bu sorun yaratır sanırım ne yapmam gerekir ? teşekkürler

6 ay önce #
  2. config.php dosyasını yeni oluşturduğun veritabanına bağlı olarak güncellemen yeterli. Gerisini zaten biliyorsun.

6 ay önce #
  3. Magrosa
    Üye

Tüm herşeyi ftp ile yeni hosta attım
    Farklı ad ile bir database oluşturdum
    Oluşturdugum database üzerine eski sitede database entegre ettim
    Ardından config.php dosyasının database bilgilerini yeni oluşturdugum database ' e göre değiştirdim fakat hata alıyorum hata şöyle

( Domainde yeni domain bunla ilgili database içinden site adını değiştirmek gerekirmi ? )

add_option("aiosp_404_title_format", 'Nothing found for %request_words%', 'All in One SEO Plugin 404 Title Format', 'yes'); add_option("aiosp_post_meta_tags", '', 'All in One SEO Plugin Additional Post Meta Tags', 'yes'); add_option("aiosp_page_meta_tags", '', 'All in One SEO Plugin Additional Post Meta Tags', 'yes'); add_option("aiosp_home_meta_tags", '', 'All in One SEO Plugin Additional Home Meta Tags', 'yes'); add_option("aiosp_do_log", null, 'All in One SEO Plugin write log file', 'yes'); $aiosp = new All_in_One_SEO_Pack(); add_action('wp_head', array($aiosp, 'wp_head')); add_action('template_redirect', array($aiosp, 'template_redirect')); add_action('init', array($aiosp, 'init')); if (substr($aiosp->wp_version, 0, 3) == '2.5') { add_action('edit_form_advanced', array($aiosp, 'add_meta_tags_textinput')); add_action('edit_page_form', array($aiosp, 'add_meta_tags_textinput')); } else { add_action('dbx_post_advanced', array($aiosp, 'add_meta_tags_textinput')); add_action('dbx_page_advanced', array($aiosp, 'add_meta_tags_textinput')); } add_action('edit_post', array($aiosp, 'post_meta_tags')); add_action('publish_post', array($aiosp, 'post_meta_tags')); add_action('save_post', array($aiosp, 'post_meta_tags')); add_action('edit_page_form', array($aiosp, 'post_meta_tags')); add_action('admin_menu', array($aiosp, 'admin_menu')); ?>
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/siteadim/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/all_in_one_seo_pack.php:4) in /home/hatumix/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 694

6 ay önce #
  4. All In One Seo güncel mi hata görüldüğü gibi bundan.

6 ay önce #
  5. Magrosa
    Üye

Bilmiyorum en sonuncusunu indirmiştim ne yapabilirim o halde kaldırmalımıyım sorun tamamen all in seomu

6 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.