selam Theme Spinner herhang birini kullanıyorum bir haber ekledigimde butun katagorilerde aynısı cıkıyor ve Resimler X seklinde cıkıyor bir bunula ilgili bir bilgi alabilirsem sevinirim iyi gunler
selam Theme Spinner herhang birini kullanıyorum bir haber ekledigimde butun katagorilerde aynısı cıkıyor ve Resimler X seklinde cıkıyor bir bunula ilgili bir bilgi alabilirsem sevinirim iyi gunler
Her gün gelip aynı mesajı göndermenin manası olduğunu düşünmüyorum.
- Biz hangi temayı kullandığını nerden bilebiliriz?
- haberi eklediğinde neden tüm kategorilerde Resim X çıktığını basıl görebiliriz ve bilebiliriz?
- Bize detay vermezsen sana nasıl bilgi verebiliriz?
bize detaylı bilgi verebilirsen sevinirim iyi günler.
Resim yolunu bulamıyor. Hangi tema bu. Onuda yazarsanız ilk mesajınızdaki keliemler ile google'da bir tema bulamadım yada bilmediğim için fark edemedim.
Resim yolunu Excerpt (özet) bölümüne kopyalayarak denersen sanırım resimlerin görünmesini sağlayabilirsin. Forumda benzer şekilde sorun yaşayanlar bu şekilde çözüme ulaşmışlar.
Arkadaşlar soruya cevap verdim ama arama zahmetinde hiç bulunulmadığı için bu konuya cevap yazmadım...
* Şunu yazmak bu kadar mı zor:
Kullandığım tema şu. bu temada yazıların yanında aşağıdaki resimde görüldüğü gibi fotograf ekleyemiyorum. acaba ne yapabilirim?Temanın orjinal adresi: siteadresi.com
resim: gerekli olan sorunun kaynağını anlatan resmin bağlantısı.
http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/5968?replies=6 bu başlıktan açıklamaya ulaşabilirsiniz. Konu Kilitli..
Bu konu yeni mesajlara kapalı.