WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Sürüm yükseltmeler ve etiket sistemi..

(2 mesaj(lar))
  • 4 ay önce arda9090 tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. arda9090
    Üye

Tekrar merhaba..

Wordpress 2.3.1 gibi eski bir versiyon kullanıyorum.. Sorum şu... aşağıdaki adımları tektek sırasıyla yapmak, ziyaretçilerimi arttırırmı?

1. Wordpress i son sürümüne yükseltmek

2. Kullandığım temanın son versiyonununu yüklemek

3. şu ana kadar wordpress ten bağımsız olarak tüm yazılarımı all in seo pack ile anahtar kelimeler yazdım.. wordpress 2.5 in çok güzel etiket sistemi var ve bende şu anda etiket sistemi yok.. acaba tüm yazılarımı baştan tek tek etiketlesem ve güzel bir etiket bulutu çıkarsam bana pozitif bir etkisi olurmu?...

Saygılar

4 ay önce #
  2. 1. Wordpress i son sürümüne yükseltmek

Wordpress güncellemeleri yenilik ve güvenlik için yapılıyor, güncellemek veya güncellememek size kalmış, burada asıl sorun sizin sürümünüz çok eski kaldığı zaman çıkıyor, yeni sürümler çıkıp siz eski sürüm kaldığınızda sürüm yükseltme esnasında sorun çıkabiliyor, ayrıca yeni çıkan eklentilerden yararlanma imkanınız azalıyor..

2. Kullandığım temanın son versiyonununu yüklemek

Buda size kalmış, bu iki konunun Googleda görünme ile ilgisi yok, (Tabii yeni sürüm Wordpresslerde seo iyileştirmeleri olabilir o ayrı)..

3. şu ana kadar wordpress ten bağımsız olarak tüm yazılarımı all in seo pack ile anahtar kelimeler yazdım.. wordpress 2.5 in çok güzel etiket sistemi var ve bende şu anda etiket sistemi yok.. acaba tüm yazılarımı baştan tek tek etiketlesem ve güzel bir etiket bulutu çıkarsam bana pozitif bir etkisi olurmu?...

Etiket veya anahtar kelime sistemleri ziyaretçi sayınızı artırır, fakat; sitede çok etiket olduğu zaman bu etiketler siteyi yavaşlatıyor, ayrıca veritabanında yük oluşturuyor, buna en çok sunucu kiralayan firmalar seviniyordur, sunucu özellikleriniz yüksekse bu sistemlerden de yararlanmalısınız..

(Mesajlarınızda tag veya keyword yerine Türkçe karşılığını kullanınız..)

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.