WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

kalıcı sayfa ya da bağlantı

(4 posts)
  • 1 yıl önce rapdinle tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. rapdinle
    Üye

merhaba arkadşalar ben bi site açtım wp kurdum türkçe xxx.com di<zinine kurdum xxx.com/forum a da forum kurdum wp admin panelinden sayfa eklemeye çalışıyorum öle olacak ki sol tarafta menüden tıklayınca xxx.com/forum a gidece ama bi türlü yapamıyorum bağlantılardan yaptım ama sadece ana sayfada gösteriyor kategori sayfalarına falan gelince bağlantıyı göstermiyor yardım ederseniz çok sevinirim

Tarih: 1 yıl #
  2. Bağlantıyı görünmesini istediğiniz yere el ile girmeyi deneyebilirsiniz. Örneğin;

<a href="/forum">Forum</a>

gibi.

3. rapdinle
    Üye

ali abi biraz daha açıklayıcı olur musun lütfen wp ilk defa kullanıyorum lütfen

4. Aslında biraz önce verdiğim örneğin WordPress'e özel bir yanı yok, sadece basit bir HTML bağlantısı :) Diyelim ki sayfanızın üstünde şöyle bir menü kodu var;

<ul class="menu">
    <li class="<?php if ( is_home() ) { ?>current_page_item<?php } else { ?>page_item<?php } ?>"><a href="<?php echo get_settings('home'); ?>"><?php _e('Home'); ?></a></li>
    <?php wp_list_pages('sort_column=id&depth=1&title_li='); ?>
    <?php wp_register('<li>','</li>'); ?>
    </ul>

Bir önceki cevabımda önerdiğim bağlantı kodunu bu menü kodu içine aşağıdaki şekilde dahil ederek istediğiniz elde edebilirsiniz;

<ul class="menu">
    <li class="<?php if ( is_home() ) { ?>current_page_item<?php } else { ?>page_item<?php } ?>"><a href="<?php echo get_settings('home'); ?>"><?php _e('Home'); ?></a></li>
    <?php wp_list_pages('sort_column=id&depth=1&title_li='); ?>
    <li><a href="/forum">Forum</a></li>
    <?php wp_register('<li>','</li>'); ?>
    </ul>

Kolay gelsin.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.