WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

wordpress'te Tam güvenlik

(3 mesaj(lar))
  • 4 ay önce mechuller tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Selam Arkadaşlar...
    Ben wordpress hayatına yeni girdim...
    Wordpressin son sürümünü indirdim...

Şimdi ben wordpressin çok güvenli olmasını istiyorum.
    neler yapabilirim....
    mesala wp-config.php adınımı değiştirmeliyiz. sql deki wp_ isminimi değiştirmeliyiz? yoksa rootaki wp-admin klasör adlarınımı değiştirelim...
    Arkdaşlar az çok pc bilgim var ama wpde yeniyim. Yardım ederseniz çok sevinirim. bnm için herşey güvenliktir...
    Şimdiden Tşkler... Güvenlik hakkında başka şeylerde varsa söylerseniz sevinirim...

4 ay önce #
  2. Soru mu soruyorsun yada bilgi mi istiyorsun anlayamadım. değiştirmeliyiz bir soru ifadesi değil.

* config.phpyi - wp-admin klasörünü - wp- tablo ekini değiştirince ne olacak?
    * güvenli bir sistem değil madem bu kadar değişiklik istediğinize göre neden milyonlarca kişi bu sistemi hiçbir noktasını değiştirmeden kullanıyor?

- Lütfen forumun tüm bölümlerini geziniz. Aramalar yapınız ve kullanacağınız sistemi tanıyınız. Burada size verilen cevaplarla wordpress'i size 2 mesajda anlatamayız.

- Bir arkadaşım mühendislik matematiği 2 sınavına 5 dk kala yanıma geldi. Bana 5dk matematiğin özünü anlat dedi. Senin durumunda aynı daha wp sistemi hakkında bilgi edinmeden çok şeyler yapmak istiyorsun..

4 ay önce #
  3. Sık sorulanlar alanına bakınız..

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.