Merhaba,
Emin olmamakla birlikte, sorunun siteden online olanların listesinin veren eklentiden kaynaklandığını düşünmüştüm. Zira, php my admin den bu eklentinin oluşturduğu tablonun karekter karşılığını utf8_general_ci olarak değiştirmeme imkan tanınmıyordu. Buna ilave olarak kullanılamayan veri de gösteriyordu tablo.
Sadece temanın değil, httpdocs klasöründe bulunan tüm dosyaları bilgisayarıma download ettim.
Bu arada sunucu sağlayıcılarla yedek için irtibat kurdum ama ellerinde bulunan 21 Mayıs tarihli yedeğin yenden kurulumu için benden 50 USD + KDV ücret istediler. (Aramızda geçen tüm ticket yazışmalarını zaten muhafaza ediyorum. Hele siteyi bir yoluna koyayım tüm bunları ekran gösrüntüleri ile birlikte ifşa edeceğim zaten.)
Neyse...
Mevcut kurulumun düzeltilmesinin oldukça sorunlu olacağı kanaatim kesinleşince sunucu sağlayıcının Kontrol Paneline bağlanarak domaini sildim. Böylece, sunucu alanında bulunan tüm dosyalar, FTP kullanım araçları ve veritabanı silinmiş oldu. Yani, format attım adeta. Hemen ardından domainini tekrar ekledim panelden ve FTP kullanıcı adı-şifre ve physical hostingden PHP destekli alan ayarlarını sunucu sağlayıcı şirketin ticket mesajıma vermiş olduğu cevap doğrultusunda gerçekleştirdim.
Ohhh beee... Rahatladım...
diyemedim.
Wordpress Türkiye'nin sitesinden wp 2.5.1.tr sürümünü tekrar indirdim makineme. Sunucu paneline tekrar bağlanarak yeni veritabanı, kullanıcı adı ve şifre oluşturdum. Zipli wp klasörünü unzip edip, içindeki wp-config-sample.php dosyası Crimson Editör programı ile açıp, Document'ten Encoding Type'ı UTF8 Encoding (with BOM) seçip, dbname, username, password 'ü ve ilgili web adresine bağlanarak benzersiz secret key'i gerekli yerlere yazarak ve dosya adını w-config.php olarak düzelterek FTP alanına İKİ KERE gönderdim.
Browser'a site adresinin sonuna /wp-admin/install.php yazdım. Kurulum başarılı geçti, şifreyi verdi, hatta mail adresime de gönderdi.
Ancak, bu kullanıcı adı ve parolayla da siteye giriş yapamıyorum.
İşin ilginç tarafı bu sunucu sağlayıcıda barınan başka wp sitelerim de var ve bunlarda hiçbir sorun yok. Bir yerde hiç aklıma gelmeyen küçücük, miniminnacık bir hata yapıyorum ama kurulum işlemlerin birkaç defa denememe rağmen hepsinde aynı sorunla karşılaşıyorum.
Sitenin adresi: #
Sizce ne yapmam gerekir?
Not: En sonunda acaba Türkçe Wp'den mi diyerek İngilizce versiyonunu da kurdum ama yine aynı soruna devam...
Saygılar...