WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

İletişim forumu

(3 mesaj(lar))
  • 4 ay önce okuycan tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba arkadaşlar ben siteme iletişim forumu kurmak istiyorum ama bütün eklentileri denememe rağmen basaramadım.Çünkü eklentiyi klasöre attıktan sonra eklentilerden etkinlertirmem gerekli ve bu olmuyor.Etkinleştir dememe rağmen etkinleşmiyor.Bunun başka bir yolu ya da bu etkinleştirememe sorununu nasıl halledebilirim?

4 ay önce #
  2. hangi eklentiyi kullandığınızı belirtirseniz daha hızlı bir şekilded sonuca ulasabiliriz diye düsünüyorum.

ben contact form 7 kullanıyorum. ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım, gayet sağlıklı çalışıyor.

4 ay önce #
  3. Çünkü eklentiyi klasöre attıktan sonra eklentilerden etkinlertirmem gerekli ve bu olmuyor.Etkinleştir dememe rağmen etkinleşmiyor.Bunun başka bir yolu ya da bu etkinleştirememe sorununu nasıl halledebilirim?

Forumda ilk defa konu açmıyor ve ilk defa uyarılmıyorsuz.
    Aldığınız hata mesajı yazmazsanız; Size uyarı yazmayı, beklemenizi ve konuyu okuyanların gereksiz zaman kaybını önler.

Bu size son uyarımız. Aksi halinde üyeliğinizi durdurmak zorunda kalacağım. Kilitlenen mesajlara profilinizden bakabilirsiniz.

Siz bize net birşey söyleyin bizde size zaten seve seve yardımcı oluruz. Sonuçda burda gönüllü olarak varız ve yardımcı oluyoruz.

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.