Temamdaki sağ menü sarktı buradan bakabilirsiniz nasıl düzeltebilirim ve blogu sağa sola biraz daha yaymak genişletmek istiyorum gece gündüz teması kullanıyorum .css kodlarım bunlar
WordPress Türkiye Forumları » Temalar
Sağ menü aşağı düştü
(6 mesaj(lar))-
Tarih: 2 ay #
-
hocam şu an acele baktım css hakkında bir fikrim yok ama single.php düzgün çalışıyor oradaki Css kalıplarını al indexe ve tag sayfalarına yapıştır. Pratik bir çözüm olur sanırım
Tarih: 2 ay # -
Yazılarını html editörde yazınız. Zengin metin editörünü kullanmayınız. Çünkü eklediğiniz font - span kodları nedeniyle temanızda düşmeler meydana gelmekte.
Temanın hiçbir suçu yok tüm hata sizde.Tarih: 2 ay # -
Peki bu bütün WP temaları için mi geçerlidir ben her yazdığım yazıdan sonra acaba bozulmalar mı oldu vs. gibisinden sürekli endişe duymak istemiyorum başka çözümü varmı acaba yada başarılı bir WP teması :)
?Diğer sorunumun çözümü için; mesajımda vermiş olduğum css kodlarıma bakarak temamı genişletmemde yardımcı olabilecek biri varsa ve cevap yazarsa memnun olurum teşekkürler.
Sayın heytbecom sorununuzun cevabını vermiş. Son yazdığınız yazıyı html olarak görüntüleyin... Bir sürü yazı ve kod girildiğini ve satırlarınızı aşağıya ittiginin nedenini göreceksiniz.
satırlarınızı genişlermeniz sorununuzu giderecek mi? :=)
Yazılarınızı görsel olarak yazmayınız html olarak yazarsanız hiçbir zaman sorun yaşamazsınız.
Teşekkürler dostlar dediklerinizi uyguladım düzeldi fakat söylediğim gibi temayı biraz genişletmek istiyorum umarım bun konudada yardımınız olur :)
Tarih: 2 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Çözülmemiş