WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Türkçe karakter destekli Ultimate Tag Warrior 3.14

(33 mesaj(lar))
  • 2 yıl önce dmry tarafından başlatıldı
  • PiSiK0PATR tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. URL settings'den Use url rewriting for local tag urls (/tag/tag instead of index.php?tag=tag)tickini kaldırınca, taglardan herhangi birisine tıkladıgım zaman çalışıyor ama o seçeneği aktif ettiğimde (http://site.com/tags/armut/ şeklindeyken 404 hatası alıyorum :(

1 yıl önce #
  2. Xenuan;
    "Use url rewriting for local tag urls" seçeneğinden sonra kalıcı bağlantı yapısını güncellemeniz gerekiyor. Panele giriş yapın ve "Tercihler > Kalıcı Bağlantılar" yolunu takip edin. Ardından, hiç bir değişiklik yapmamış olsanız dahi, "Kalıcı bağlantı yapısını güncelle" tuşu ile bir kez güncelleme yapın, sorununuz düzelecektir.

1 yıl önce #
  3. Olmadı :(
    /%postname%/ kullanıyorum ilk başta sadece update ettim sonra varsayılan seçeneğini aktifleştirdim oldu ama postname'de olmuyor...

1 yıl önce #
  4. Bende aynı hata ile karşılaşınca çözümü wordpress.org'dan bulmuştum, ve aynen size aktardığım gibiydi. Bende çalışıp sizde çalışmaması ya benim şansım ya da sizin şanssızlığınız olsa gerek :) Sorunu çözmek için izlediğim sırayı aktarayım, belki atladığımız birşey vardır;

Önce eklenti panelinden "Use url rewriting for local tag urls" ve "Include trailing slash on tag urls" seçeneklerini işaretledim ve eklenti ayarlarını kaydettim. Daha sonra "Tercihler > Kalıcı Bağlantılar" yolunu takip edip "Kalıcı bağlantı yapısını güncelle" tuşu ile birkez güncelleme yaptım. Güncelleme sırasında, sizinki ile aynı olan, /%postname%/ tipi kalıcı bağlantı yapısını değiştirmedim, sadece "Kalıcı bağlantı yapısını güncelle" tuşuna birkez tıkladım. Sonrasında etiket url'leri 404 vermeyi bırakmışlardı :)

Umarım sorunuzu çözersiniz :)

1 yıl önce #
  5. Sanırım benim şansızlığım tıpkı anlattığınız gibi denedim olmadı birde wordpress.org forumlarına göz atıyım. İlginiz için teşekkürler

1 yıl önce #
  6. kayax
    Üye

Xenuan daki sorun bedede var ve dedikleirnizi yaptığım halde çözemedim.
    sayfa bulunamadı diyor ve aşşağıdaki hata kodunu veriyor belki çözümde işe yarar diye yazıyım dedim;
    Not Found
    Sorry, but you are looking for something that isn't here.

Warning: include(/home/.mastro/kaya/site.com/wp-content/themes/wonderland-10/searchform.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/.mastro/kaya/site.com/wp-content/themes/wonderland-10/tag.php on line 27

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/.mastro/kaya/site.com/wp-content/themes/wonderland-10/searchform.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php:.:.:.:.') in /home/.mastro/kaya/site.com/wp-content/themes/wonderland-10/tag.php on line 27

1 yıl önce #
  7. wolkanca ben yaptım oldu tag bulutudu görünüyor fakat sendeki gibi bazıları büyük bazıları küçük görünmüyor birde şöle birşey var ana sayafda buluttaki etiketlerden birine tıklıyorum yorum yapıyorum sonra o etiket ana sayfada çıkmıyo bidaha ne yapıcam

1 yıl önce #
  8. Bu Ultimate Tag Warrior'un Son Sürümünün Türkçesi Varmı ?

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.