Arkadaşlar Falling Dreams temasını elimden geldiğince Türkçe yapmaya çalıştım.
Çalışır hali : www.aybek.net
İndirmek için : http://rapidshare.com/files/15036100/Falling_Dreams_2.rar
Arkadaşlar Falling Dreams temasını elimden geldiğince Türkçe yapmaya çalıştım.
Çalışır hali : www.aybek.net
İndirmek için : http://rapidshare.com/files/15036100/Falling_Dreams_2.rar
Tebrikler bu arada sidebar daki google reklamını daha büyük boyutlusunun daha yakışacağını sanıyorum. Çalışmalarının devamını dilerim
Teşekkürler :) Tavsiye için teşekkürler ama Google'ın büyüğünü kullanınca Arama bölümüyle çalışıyor bir kısmı :)
Elinize sağlık ve teşekkürler :)
Birkaç önerim var, sıkıştırılmış dosyanın içinde dosyalar iki alt klasör altında şu an. Onu tek klasöre indirebilirsiniz. style.css dosyasında temanın tanım kısmını da Türkçeleştirip kendi isminizi çeviren olarak o kısma ekleyebilirsiniz.
Not: Konuyu Türkçeleştirme bölümüne taşıyorum, kolay gelsin.
Teşekkürler, .css yi değiştirdim ama o tek klasöre indirince sorun çıktı temada .css yi yok sayıyor... :) Onu nasıl halledebilirim yardımcı olabilir misiniz?
Düzeltme : Tamam hallettim :) Klasör adında boşluk varmış onları kaldırdım düzeldi...
Son hali : www.aybek.net/fallingdreams2.rar
İlk mesajı düzenleyemediğimden koyamadım :)
Orijinalindeki gibi klasör ismini falling_dreams yapın. Ben klasör ismini değiştirip yükledim temayı, bir sorun yok. Sizde bir hata mı verdi?
arkadaşlar bu temayı genişletmek mümkün mü acaba ?
Demo : http://teo.esuper.ro/wordpress-themes/mental-disorder/
deniztr59
Forum kurallarını okuyun. Forum da soru sorulurken nasıl davranılması gerektiği hakkındaki önerileri okuyun. Konuyu daha doğru bir başlık altına açmayı uygun görün, eğer uygun başlık yoksa yeni konu açabilirsiniz. Heytbecom için özel olarak uyarı eklentmiştir. :)
deniztr59
temayı genişletmek senin elinde. Hiç kimse burada uğraşıp o temayı genişletip sana buyur kullan demez... Binlerce wp tema mevcut mutlaka istediğin bir tane bulursun...
eylultoprak uyarılarda göze hoş gelsin diye beyaz arkaplan kullanmaya başlamışsın.. :))
@eylultoprak
Burada yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum.
Konu üzerinde geçen tema falling dreams temasıdır.
Demo diye örnek link verdiğim temada zaten falling dreams'temasının örnek demosudur.Lütfen konuyu biraz daha inceleyin ve kimin haklı olduğuna karar verin.
@heytbecom
Yazımdada bahsettiğim gibi bu temayı genişletmek mümkün mü dedim ? genişletirmisiniz bu temayı benim için mi dedim allah aşkına :s
Tema genişletmek hakkında bilgi almak istedim hepsi budur.Beni yanlış anladınız.
deniztr59
- Temayı genişletmek mümkün. Yani sorunun cevabı evet.
Tema genişletmek hakkında bilgi almak istedim hepsi budur.
bu nedemek oluyor. Tema genişletme hakkında bilgi almak ne demek oluyor?
- Şimdi sana evet mümkün dedikten sonra sen tamam teşekkür ederim mi diyeceksin. İyide bi evet demek içinde kalkıp 1 yıllık konuya kimse mesaj yollamaz.
- Peki genişletme hakkında bilgi alman için o temayı birisinin indirip genişletme işlemini yapması ve sana kodları yollaması gerekiyor. Biraz düşünürsen kimse sana bunu yapmaz dedik. Bilmem anlatabildim mi?
Tema genişletmek hakkında bilgi almak istedim hepsi budur.
bu nedemek oluyor. Tema genişletme hakkında bilgi almak ne demek oluyor?
Bu şu demek oluyor tema css style dosyalarında şu kodun değerini attırabileceğimi ifade edebilirdiniz demek oluyor.Sanırım bu kadarda yardımı çok görerek konuyu tartışmaya yönelik bir hale getirdiniz.
İyi çalışmalar
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.