WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Falling Dreams Teması, Türkçe

(12 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Aybek tarafından başlatıldı
  • deniztr59 tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Arkadaşlar Falling Dreams temasını elimden geldiğince Türkçe yapmaya çalıştım.

Çalışır hali : www.aybek.net
    İndirmek için : http://rapidshare.com/files/15036100/Falling_Dreams_2.rar

1 yıl önce #
  2. Tebrikler bu arada sidebar daki google reklamını daha büyük boyutlusunun daha yakışacağını sanıyorum. Çalışmalarının devamını dilerim

1 yıl önce #
  3. Teşekkürler :) Tavsiye için teşekkürler ama Google'ın büyüğünü kullanınca Arama bölümüyle çalışıyor bir kısmı :)

1 yıl önce #
  4. Elinize sağlık ve teşekkürler :)

Birkaç önerim var, sıkıştırılmış dosyanın içinde dosyalar iki alt klasör altında şu an. Onu tek klasöre indirebilirsiniz. style.css dosyasında temanın tanım kısmını da Türkçeleştirip kendi isminizi çeviren olarak o kısma ekleyebilirsiniz.

Not: Konuyu Türkçeleştirme bölümüne taşıyorum, kolay gelsin.

1 yıl önce #
  5. Teşekkürler, .css yi değiştirdim ama o tek klasöre indirince sorun çıktı temada .css yi yok sayıyor... :) Onu nasıl halledebilirim yardımcı olabilir misiniz?

Düzeltme : Tamam hallettim :) Klasör adında boşluk varmış onları kaldırdım düzeldi...

Son hali : www.aybek.net/fallingdreams2.rar

İlk mesajı düzenleyemediğimden koyamadım :)

1 yıl önce #
  6. Orijinalindeki gibi klasör ismini falling_dreams yapın. Ben klasör ismini değiştirip yükledim temayı, bir sorun yok. Sizde bir hata mı verdi?

1 yıl önce #
  7. deniztr59
    Üye

arkadaşlar bu temayı genişletmek mümkün mü acaba ?
    Demo : http://teo.esuper.ro/wordpress-themes/mental-disorder/

2 ay önce #
  8. deniztr59

Forum kurallarını okuyun. Forum da soru sorulurken nasıl davranılması gerektiği hakkındaki önerileri okuyun. Konuyu daha doğru bir başlık altına açmayı uygun görün, eğer uygun başlık yoksa yeni konu açabilirsiniz. Heytbecom için özel olarak uyarı eklentmiştir. :)

2 ay önce #
  9. deniztr59
    temayı genişletmek senin elinde. Hiç kimse burada uğraşıp o temayı genişletip sana buyur kullan demez... Binlerce wp tema mevcut mutlaka istediğin bir tane bulursun...

eylultoprak uyarılarda göze hoş gelsin diye beyaz arkaplan kullanmaya başlamışsın.. :))

2 ay önce #
  10. deniztr59
    Üye

@eylultoprak
    Burada yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum.
    Konu üzerinde geçen tema falling dreams temasıdır.
    Demo diye örnek link verdiğim temada zaten falling dreams'temasının örnek demosudur.Lütfen konuyu biraz daha inceleyin ve kimin haklı olduğuna karar verin.
    @heytbecom
    Yazımdada bahsettiğim gibi bu temayı genişletmek mümkün mü dedim ? genişletirmisiniz bu temayı benim için mi dedim allah aşkına :s
    Tema genişletmek hakkında bilgi almak istedim hepsi budur.Beni yanlış anladınız.

2 ay önce #
  11. deniztr59
    - Temayı genişletmek mümkün. Yani sorunun cevabı evet.

Tema genişletmek hakkında bilgi almak istedim hepsi budur.
    bu nedemek oluyor. Tema genişletme hakkında bilgi almak ne demek oluyor?

- Şimdi sana evet mümkün dedikten sonra sen tamam teşekkür ederim mi diyeceksin. İyide bi evet demek içinde kalkıp 1 yıllık konuya kimse mesaj yollamaz.
    - Peki genişletme hakkında bilgi alman için o temayı birisinin indirip genişletme işlemini yapması ve sana kodları yollaması gerekiyor. Biraz düşünürsen kimse sana bunu yapmaz dedik. Bilmem anlatabildim mi?

2 ay önce #
  12. deniztr59
    Üye

Tema genişletmek hakkında bilgi almak istedim hepsi budur.
    bu nedemek oluyor. Tema genişletme hakkında bilgi almak ne demek oluyor?

Bu şu demek oluyor tema css style dosyalarında şu kodun değerini attırabileceğimi ifade edebilirdiniz demek oluyor.Sanırım bu kadarda yardımı çok görerek konuyu tartışmaya yönelik bir hale getirdiniz.
    İyi çalışmalar

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.