WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

tema önerileriniz

(3 mesaj(lar))
  • 5 ay önce gercekkartal tarafından başlatıldı
  • gercekkartal tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. merhaba arkadaşlar,
    ben bir çiçekçi sitesi yapıyorum ve haliyle wp kullanacağım yine, sizden bu site için uygun bir tema görüşünüzü almaya karar verdim. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?

5 ay önce #
  2. cematam
    Üye

Merhaba,

Kullanım amacınıza göre uygun bri tema bulun üzerindeki renklere ve resimlere aldırmayın.
    Menüsünün yeri özellikleri, yan menü sayısı 2'li mi 3 lümü, bende acemiyim tam terminolojileri bilmiyorum vs..
    Zaten onu kurdukltan sonra birde istediğiniz resimleri koyarsınız süper olur.

Satır arasında belirttiğim gibi acemiyim, fakat ben olsam böyle yapmak için uğraşırdım.

Zaten şuanda 4 -5 tane tema beğendim onlarda kolaj bir wp blog oluşturmaya çalışıyorum, biraz başarılıyım takıldığım yerler var tabi, ondan dolayı sürekli başa döndüğümde oldu, benden bir tavsiye siz siz olun aman her adımda yedek alın bazen taa başa dönmesi zor oluyor, çok can yakıyor aman tanrım diyorsunuz bu kadar zaman boşa harcadım. Tecrübem ile sabittir.

=)

Kolay Gelsin

5 ay önce #
  3. anlayışınıza teşekkür ederim. makale gibi bir yazı oldu :) bu site için şu tema iyi gider gibi bir düşüncen varmı? yada düşüncesi olan? şimdiden teşekkür ederim.

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.