neden odlugunu bilmiyorum ama ayarlar sayfasında bişiyi kaydedip yoladıgımda tekrar aynı şey oluyor yani hiçbişi değişmemiş oluyor. veribanı tablosu hangisidir acaba ve nasıl silebiliriz bi yol göstersen
neden odlugunu bilmiyorum ama ayarlar sayfasında bişiyi kaydedip yoladıgımda tekrar aynı şey oluyor yani hiçbişi değişmemiş oluyor. veribanı tablosu hangisidir acaba ve nasıl silebiliriz bi yol göstersen
Tabloları veritabanı phpmyadmin'den silmelisiniz..
Ben baktım RegisterPlus veritabanında tablo oluşturmuyor, dediğim gibi yeni kurulum yapın, yine olmazsa eklenti sunucunuzla uyuşmuyor olabilir eklenti ana sayfasından bu tür bir sistem gerekliliği uyarısı varmı bakın..
mrb, ekelntiyi kurdum. çok güzel çalışıyor, yanlız üye formunu doldurup yolladığımda beyaz bir sayfa çıkıyor ve yönlendirmiyor hiç bir yere. ama kayıt işlemini çok güzel yapıyor.
sorunu nasıl çözerim?
Merhaba;
Eklentiyi binlerce kullanıcımın olduğu bir sistemde kullanıyorum. Tam olarak istenen her türlü işlem mevcut diyebilirim. Bunu da Wordpress'in _meta data olayıyla yaptığını söyleyerek biraz işten anlayan kişilerin post_meta ve user_meta ile neler yapabileceğini düşünün.
Neyse eklentide tek eksik olan yeri değiştirip tabir caizse düzelttim ve bunu paylaşmak istedim. Türkçelerştirme işlemini @canarkadas yaptığına göre belki eklenti yazarına durumu iletip sonraki versiyonda düzeltilebilir.
Kontrol Panel'de Kullanıcılar sayfasına yerleşen Unverified Users sekmesinde bulunan doğrulanmamış üye listesinde üye düzenleme sayfasına bir link verilmemiş. Bu sayfadan doğrulanmamış üye tespit ediliyor ve normal kullanıcı listesinden bulunup düzenleme yapılıyordu. Bu da iki farklı işlem yaparak benim gibi çok üyeyle uğraşan bir site için sorun yaratıyordu.
Bende Unverified Users sayfasındaki unverified__ ile başlayan sütüna kullanıcı düzenleme sayfasının linkini verdim ve tek yerden her türlü işleme ulaşabiliyorum.
Eklenti dosyasındaki (register-plus.php) 583. satırı;
<td><?php echo $un->user_login;?></td>
şu şekilde değiştirerek;
<td><b href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-admin/user-edit.php?user_id=<?php echo $un->ID;?>&wp_http_referer=wp-admin/users.php?page=unverified-users"><?php echo $un->user_login;?></b></td>
sizde bu sorundan kurtulabilirsiniz.
NOT: "<b href=" ve "</b>" kırımlarında b yerine a koyarak yapınız.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.