WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Sayfaya sayaç ekleme

(4 mesaj(lar))
  • 5 ay önce maitre tarafından başlatıldı
  • maitre tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. merhaba
    blog sayfama bazı eklentılerı yuklemek ıstıyorum bu konuda yenıyım yardımcı olma imkanınız olrsa memnun olurum.fazla konu açmak istemiyorum o yüzden burada bir başlık altında topladım.birde blog sayfam hakkında görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

************************* [Editör Notu: Lütfen forum kurallarını okuyunuz. heytbecom]

1:Sayfaya nasıl sayaç eklerim.aynı anda kaç kişi cevrim içi bugun kaç kısı ziyaret ettı gıbı kapsamlı bır sayac olursa memnun olurum.
    2:Etıket bulutu yuklemek ıstıyorum.resimdeki gibi.

5 ay önce #
  2. Merhaba, WP Useronline eklentisi ile kullanıcıları, Simple Tags eklentisi ile etiket bulutunu halledebilirsiniz..

Sık sorulanlara bakmadan, arama yapmadan, blog analizi bölümü kurallarını okumadan konu açmayınız..

5 ay önce #
  3. @canarkadaş,

küçük bir sorum olucak yeniden konu açmaya gerek yok, bende bu Simple Tags eklentisini kullanıyorum ve footer kısmında 750x200 boyutlarında tüm eklentileri gösteremedim bir türlü, her türlü kod ile eklentileri çağırmayı denedim ama olmadı... Bir bilgin varmıydı acaba

5 ay önce #
  4. cevap için teşekkür ederim.yeni yeni kullanıcı oldugum için hatalarım oluyor kusura bakmayın.galiba bu konu beni aştı linkleri inceledim ama ne yapacagımı tam anlıyamadım ben daha basit bir şey sanmıstım ugrastırdık sizleride özür dilerim.

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.