WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Başlık Otomotik Olarak Siliniyor..!

(2 mesaj(lar))
  • 4 ay önce fuzuli tarafından başlatıldı
  • gokhantunc tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba arkadaşlar, benim önemli bir sorunum var, tekil yazı eklerken yazı editörünün üst kısmında bulunan "Başlık Kısmına" yazı başlığını ekliyorum. Bir de WP-Seo kullandığım için Google'da görünmesi için alttaki başlık kısmına birkaç ilgili kelime ekliyorum. Ama alta eklediğim ilgili kelimeler siliniyor ve sayfa titlesinde üste yazdığım yazı başlığı kalıyor. Önceden böyle bir şey yoktu hiçbir değişiklik yapmamış olmama rağmen silinemeye başladı. Bu nasıl bir hata acaba bilgisi olan var mı. Teşekkürler...

4 ay önce #
  2. bence seo title tags kullanarak bu sorunu halledebilirsin. yazdığın yazılar veya entrylerini önce gönder..ardından tag larını sonradan bu eklenti üzerinden gir derim. ben öyle yapıyorum. daha derli toplu olduğu düşüncesindeyim. o tip bir hatayı da gidereceği kanısındayım..

dersen ki eklenti kurulduktan sonra nerden ulaşılıyor bu eklentinin kontrol paneline:

Admin panelde/yönet kısmında tercihler kısmında "title tags" olarak bulabilirsin..

edit: Evet arkadaşım.. kesinlikle işe yarayacağı kanısındayım.. sonucu bildirirsen sevinirim..

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.