WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Şifremi Unuttum Bölümünde Hata

(9 mesaj(lar))
  • 5 ay önce thekanka tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. thekanka
    Üye

09 Haziran 2008 Pazartesi 11:17 tarihinde WordPress <wordpress@xxx.net> yazmış:

Aşağıdaki site ve kullanıcı adı için parola sıfırlanma isteğinde bulunuldu.

http://xxr.net

Kullanıcı adı: admin

Parolanızı sıfırlamak için aşağıdaki adresi ziyaret edin, aksi takdirde bu postayı gözardı edin.

http://xx.net/wp-login.php?action=rp&key=RJM)XTtOePCD

Yukaridakimail geliyor ancak bunu girdigimde "Sıfırlama anahtarınız yanlış gibi gözüküyor" diye uyarı geliyor.

Kullandıgım wp sürümü 2.5.1

5 ay önce #
  2. Merhaba;

2.5.1 sürümünde olan bir buğ çözümü şu şekilde.

wp-login.php dosyasını açın

if ( empty($key) ) {

Kodunu

if ( empty($key) || preg_match('/[^a-z0-9]/i',$key) != 0) {

Kodu ile değiştirin.

5 ay önce #
  3. thekanka
    Üye

Yardımınız için saolun.

Çalışırsa lütfen haber verin. Birde çıkan türkçe hata mesajını tam olarak yazarsanız sevinirim.[eylültoprak]

5 ay önce #
  4. @eylultoprak,

Ben bu sorunu çözemedim diye 2 tane wp sildim ve yeniden kurdum :(

Şuan yeni kurulu olan wp'ler için bir hata çıkmasın diye bu dediğini yaptım umarım sorun yaşamayız ...

5 ay önce #
  5. @zeminkat ben soruyu görmedim =)

5 ay önce #
  6. @eylultoprak,

Şimdilik admin girişi için bir sorun yok ama eski kurduğum wplerde 1 hafta sonrasında şifre kabul etmemişti ve parola hatırlattan gelen link çalışmıyordu, neyse dediklerini yaptım yeni wp için...

Soruya gelince burada detaylı olarak anlattım 2 sorunumu,
    http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/6024?replies=1

5 ay önce #
  7. @eylultoprak, denedim ama olmadı

4 ay önce #
  8. Bir sorun daha mı?
    Artık bu wordpress yazılımının iyice suyunu çıkardılar. Sanki devlet sırrı saklıyoruz. Bu ne biçim şifre sitemi böyle:
    xhLL2brix^@I ve benzeri karmaşık şifreler önceden yoktu. Adam gibi sayılar vardı. Hiçbir wordpress sisteminde ben wp-fi-sstem-direct 'leri değiştirmek, if empty keyleri bulup yerine başkasını koyduğumu hatırlamam. Yeter artık patladım. burama geldi. Bir zamanlar çok çok sevdiğim wordpress sitemine yakınlarda veda edeceğim gibi geliyor. Yanlış anlaşılmasın; neredeyse Power-User derler ya, o konumdayım denilebilir wordpress'te ama buna da kafa derler. 2.5 'e geçtik geçeli pek memnun değilim... Gelen gideni aratır derler ya... Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.

4 ay önce #
  9. Bunun sebep'i nedir bilmiyorum ama bugün rast geldiğim makale olabilir. Brute attack ama çok farklı bir şekilde bütün şifreleri kırıyorlarmış wordpress için.. Sanırım buna ek önlem gibi birşey, tabi bunun başka nedenleri de olabilir ilk aklıma gelen ilk parolanın kesinlikle kullanıcı tarafından değiştirilmeye zorlanması garip ama gerçek.. artık sadece sayılar ile olmuyor ;)

Şu yaptığın siteleri de bir görsek =)

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.