Merhaba,
Sitemdeki sayfalama bölümünde hata var. 1,2,3,4.. numaralarına basınca tekrar anasayfaya atıyor.
Şimdiye kadar hiç farketmedim bunu. Uyarı için eylültoprak'a teşekkürler.
Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?
Merhaba,
Sitemdeki sayfalama bölümünde hata var. 1,2,3,4.. numaralarına basınca tekrar anasayfaya atıyor.
Şimdiye kadar hiç farketmedim bunu. Uyarı için eylültoprak'a teşekkürler.
Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?
Hocam;
Wordpress sürümün. Hangi eklentiyi kullanıyorsun. Oraya hangi kodu yerleştirdiniz. Kalıcı bağlantı yapısını güncellediniz mi hiç. Eklenti kurulumunu doğru yaptığına emin misin. Kullandığın bütün eklentilerin ismi.
Gibi sorulara da lütfen cevap. =)
Birde (2) 'yi kod ile mi gösteriyorsun aslında açılıyor açılmıyor değil ama ana sayfaya gösteriyor. Tema kaynaklı bile olabilir.
Default temada sayfalar çalışıyordu. Aynı kullandığım temanın orjinalini denedim onda da çalıştı. Bende tek tek dosyaları denedim. Neyse ki bu ahiret sorularına cevap vermeden sorunu buldum :) (alınmayın)
index.php de istemediğim bir kategorinin yazıları göstermemek için şöyle bir kodum var;
<*?php if (is_home()) { query_posts("cat=-197"); }?>
Bunu kaldırınca sayfalar çalışıyor. Ama bu kod da gerekli :(
Nasıl yapabiliriz?
Aynı sorun bendede vardı. Bende kategori gizlemek için bu kodu kullanmıştım. Bir kaç gün önce fark ettim ki pagenavi çalışmıyor. Bu kodu sanırım canarkadas vermişti. Categori visibletiy eklentisini denemiştim oda çok saçma çalıştı. Kategori gizlemek için başka bir yol bulmak lazım anlaşılan.
2.5 ile uyumlu çalışan eklentiler var sanırım. Açıklamalardan anladığım kadarı ile işinizi görecekdir.
Diğerleri;
1 (2.5.x ile uyumlu) 2 3 (2.3 ile uyumlu 2.5 de belki çalışır) 3
Category visibility isteğime uymuyor. Diğerlerini denemedim. Kategorim görünür olsun o zaman :)
Cevaplar için teşekkürler.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.