WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Son yorumların ilk bikaç kelimesini gösterme...

(15 mesaj(lar))
  • 4 ay önce gokhantunc tarafından başlatıldı
  • gokhantunc tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. rigth sidebar da kullandığum son yorumlar eklentisinde en fazla 5 yoruma yer vermeyi ayarladım ve yorumlar altalta sıralandığında 5 adet yorumun sadece ilk bikaç kelimesinin görünmesini ardından... şeklinde görünmesini istiyorum.

örnek:

1-Siteniz gerçekten güzel olmuş ...
    2-bunu nerden buldunuz? merak et...
    3-tam düşündüğüm şey, gerçekten ...
    .
    .
    gibi görünmesini istiyorum sağ menüde veya right sidebar da... kimin yolladığı ve hangi konuya yazdığı önemli değil... görüntülemek istediğim sadece ilk kelimeler..

4 ay önce #
  2. Bunu kullanabilirsiniz.

4 ay önce #
  3. teşekkür ederim sn. eylültoprak. şimdi deniyorum..

4 ay önce #
  4. valla ben bişey anlamadım bu sayfadan:(

hangi kodu nereye yerleştirmeliyim ki, son yorumlar kısmında yukarıda da söylediğim gibi yorumların ilk bikaç kelimesini görebileyim???

4 ay önce #
  5. Yönetim panelinden son yorumda kaç karakter görüntülensin diye bir kısım var oraya karakter sayısını yazabilirsiniz.

4 ay önce #
  6. recent comments plug in ile hallettim. tam istediğim gibi oldu.. yanıt veren, ilgilenen herkese teşekkürler..

4 ay önce #
  7. @recent comments eklentisi fazla sql sorgusu ile çalışıyor. Yüksek kullanıcı kitlelerinde epey bir sorun oluyor buda sizin bilginize. Benim verdiğimin kullanımı daha basit ama neyse =)

İşe yaradığına sevindim yinede..

@ProblemÇocuk Bu bahsettiğinizi ben niye bilmiyorum :S
    Tam olarak açıklaya bilirmisiniz.

4 ay önce #
  8. sn. eylültoprak, yukarıdaki 3. entrymde de belirttiğim gibi o kodlardan birşey anlamadım. nereye eklenecek, hangi kısmı nerede kullanılacak, anlayamadım. :S

böyle bir sorun yaşatıyorsa ve de ilerde yaşatacaksa, çözümü için sizden ricam yardımcı olursanız sevinirim.

problemcocuk da sanıyorum bu eklentiden -yani recent comments- bahsediyor.

4 ay önce #
  9. O linki daha önce güncellemiştim ama sanırım bir problem oldu ve almamış.
    Siz bu yüzden anlayamamış oldunuz :) Yeniden açıklama girdim. http://pastebin.ca/1043574

Zaten yeterince basit.

4 ay önce #
  10. sn. eylültoprak arkadaşım.. valla o kadar uğraştım yapamadım.. söylediğiniz kodlar eklenmiş halleriyle burada. ben pes ettim :)
    sizden ricam bunu hallederseniz çok minnettar kalıcam.. ben hatayı bulamadım.. rightsidebar da "SON YORUMLAr" diye bir kısım çıkmasını halledemedim..((

4 ay önce #
  11. Temanızda sağ yan menüyü widget (Bileşen) kullanıyorsanız ne yapsanız olmaz =)Sağ yan menüde php kodu çalıştırmak için ben şu ekleniyi kullanıyorum tavsiye ederim. Eğer bu eklenti işinizi görmez ise şunu deneyebilirsiniz.

4 ay önce #
  12. karockoL
    Üye

http://pastebin.ca/1043574

Link almış başını gitmiş üstad.

Tam da aradığım şeydi.

Get Recent Comment´ı mı kullansam ?

3 ay önce #
  13. evet evet. get recent comments hiç fena değil.. rightsidebar da bileşenler kısmında php çalıştırmak zaten temelde mümkün değil.. bunu da samsarin PHP ile çözmek lazım.. yani olay uzadıkça uzuyor. gerçi sidebarda eninde sonunda PHP gerektiren bir durum ilerde illa ki olucaktır. sn. eylültoprak ın dediği yöntemi- ki çalışırsa- veya benim gibi get recent comments eklentisini -ki oldukça kulanışlıdır- kullanabilirsin.

3 ay önce #
  14. karockoL
    Üye

yaa aslında kurdum güzel de oldu ama ağırlaştırır gibi bir terim kullanmış eylültoprak . bu konu hakkında danışmak istemiştim. çünkü kimse sitesinin ağırlaşmasını istemez değil mi :)

3 ay önce #
  15. bi sorun görmedim ben.. orda bahsedilen "çok fazla hit-yorum alan sitelerde" yavaşlama olur demiş.. ben ok adar hit de yorum da almadığım için sorun yok :))

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.