WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

İnceleme eklentısı ve tema duzenleme

(3 mesaj(lar))
  • 5 ay önce fotoyardm tarafından başlatıldı
  • fotoyardm tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba;
    web sitem fotoyardim ve inceleme kategorısı altındaki tum makalelerın review olarak ayrı bır sekılde duzenlemek ıstıyorum. Ki sanırım WP de inceleme icin tek eklentı de
    "href="http://www.dangrossman.info/wp-dg-review-site "ve sıtedkı anlatımda comment.php edıtlemem vs. duzenlemler yer verılmıs.

Sorum ıse su olacak; sadece ınceleme kategorısı ve altındakı kategorılerı sectıgımde bu dosyanın aktıflenemsını nasıl saglarım cunku comment2.php gıbı bır duzenleme de yapmak gerekecek ki burda tema da ısın ıcıne bıraz gırıyor.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Tşk.

5 ay önce #
  2. category-id.php yani id kategori numarası verirseniz o kategori listenirken category-id.php dosyasını çağırır. İstediğiniz değişiklikleri bu şekilde yapmanız gerekli. Tabi yine ikinci bir comment.php dosyası inculede etmeniz gerekecek.

Şöyle örnek vereyim hemen.

İçeriği büyük ihtimal ile index.php dosyası ile aynı olacak bu category-id.php dosyasının.

Mesela <?php comments_template(); ?> kodunun olduğu yere
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/comment2.php'); ?> yapacaksınız.

Kalanını da siz araştırın gerçi bundan sonra birşey kalmadı =)

5 ay önce #
  3. header da:
    <?php wp_list_categories('title_li=') ?> bu kod menunun kodu ben nasıl yonlendırcefeım kı categorı ıd ıse comment.php yerıne yada ındex yerıne x dosyasına gıt ???

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.