WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Site Hacklendi

(10 mesaj(lar))
  • 2 ay önce fatal-error tarafından başlatıldı
  • fatal-error tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Ardaşlar Bikaçgün önce sitem hacklenmişti. Ancak sadece index. php yi değiştirmişti
    neyse onu düzelttim ertesi gün baktım hiçbir wp php dosyasını açmıyor. Ama diğer php html dosyalarını açıyor
    dosyalar ftp de var ancak sitede açılmıyor
    bütün php dosyalarını ve tema dosyalarını değiştirdim yinede www.siteminismi.com/index.php ye girmeye çalışınca sayfa görüntülenemiyor diyor

bilgisi olan lütfen yardım etsin

2 ay önce #
  2. BLaDe
    Üye

sql saglam ise wordpress'i yeniden kurmanı öneririm. çünkü sitene zarar verenin ne yapıp yapmadıgını bilmiyorsun?

2 ay önce #
  3. siteye hiçbir şekilde giremiyorum ancak mesela book diye aratma yapmıştım onu ie de adres çbuğuna yazdım değişik bişeyler çıkıyor
    www. fatal-error. org/?s=book
    anlamadım nasıl kurtarabilirim ?
    yeniyim yardımcı olrsanız sevinirim bide location=”http://mirror-m.com/h4cq/fataL.html” böyle bişey çıkıyor

sitede biyere girince böyle bi adrese gidiyor
    www. fatal-error .org/scriptlocation=http:// mirror-m.com/h4cq/ fataL.html/ script/category/ net-communication/

2 ay önce #
  4. BLaDe
    Üye

arkadaşım benim önerimi dinlersen daha sağlam olur,sanırım adam siteni yönlendirmeye calışmış. (http://mirror-m.com/h4cq/fataL.html) ftp'ye baglanabilseydi direk anasayfaya yazardı heykid...

2 ay önce #
  5. Temanızı değiştirin. Sql girebilmişlerse yedek yüklemekden başka çareniz yok.
    Gereksiz mesajları siliyorum. Dediklerimizi yapmadan sadece yok o olmaz bu olmaz diyeyerek sadece size vakit kaybı. Uygulayın sonra tekrar görüşelim.

2 ay önce #
  6. zaten ftp'ye bağlanabiliyor sanırım çünkü dediğim gibi ilk hacklendiğinde index.php de ismi fln yazıyodu yani indexi vardı
    ben ftp şifresini felan değiştirdim index i de düzelttim diğer dosyalarım normal çalışıyordu ama şimdi böyle bişey yapmış ne alıp vermediği var anlamıyorum yaa

2 ay önce #
  7. Sorununuz çözülmüş sanırım site bende açılıyor.

2 ay önce #
  8. evet sorunu çözdüm

çözümünü de söyleyim phpmyadmin den veri tabanını aldım adam wp_options veri tabanında site url = " www.kendisitesi.com" yapmış bunu da düzelttim tekarar veri tabanına koydum dosyayı

ancak adamın hangi açıktan girdiğini anlamış değilim sürümüm WordPress 2.3.3 ve hiçbir editleme yapmadım açıklara karşı sizce sürüm mü yükseltmeliyim ?

2 ay önce #
  9. Evet sürüm yükseltmelisiniz, ayrıca her zaman kullandığınız bilgisayardan değil başka bir bilgisayardan tüm şifrelerinizi, (veritbanı,wp-config,panel) değiştirin..

2 ay önce #
  10. Ben yeni sürümler fazla denenmemiş olduğu için pek güvenilir olmaz diye düşünüyordum onun için yükseltmedim.

Heman güncelliyorum

Teşekkürler

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.