WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Pagebar2

(4 mesaj(lar))
  • 3 ay önce Magrosa tarafından başlatıldı
  • noury tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Magrosa
    Üye

Sisteme pagebar2 Eklentisini kurdum (Pagenavide taşmalar vb sorunlar olduguğu için )

Pagebar eklentisi şu şekilde çalışıyor ( Solda duruyor ve sönük yazı tipi )

Ama Ben Bu Aşağıdaki Gibi Ortalayıp Arasına Çubuklar Koymak istiyorum vede bold kalın yapmak istiyorum

pagebar eklentisinin css dosyasına gidip text-allign center komutunu ekledim tema sahibinin söylediği gibi fakat başaramadım siz yardımcı olursanız sevinirim nasıl ortalayabilir ve kalın yapabilirim

3 ay önce #
  2. text-allign center kodunu, temanızda kullandığınız eklenti koduna eklemeyi deneyin..

Eklentinin css dosyasını yedekledikden sonra kalınlaştırmak için deneme yanılma yapın, yada css dosyasını buraya ekleyip linkini bu konuda paylaşın..

3 ay önce #
  3. Magrosa
    Üye

text-decoration:none kod vardı onu hep none kısmını center yapıyordum kodu doğrudan ekleyince sorun çözüldü :)

Benim hatam :S

3 ay önce #
  4. Selamlar arkadaşlar ben yeni wordpress kullanıcısıym. 2.5.1 sürümünü kurdum..Minyx adlı bir tema kullanıyorum..nedense pagebar ve pagenavi eklentilerini kurup bütün talimatları yerine getirmeme ragmen sitenin altında sayfa numaralarını göremiyorum..Wordpress-tr de yer alan pagebar ve pagenavi ile ilgili kurulum aşamalarının hepsini yerine getimeme ragmen ana sayfamın altında göremiyorum...karıştırmadığım yer kalmadı bana yardımcı olursanız sevinirim. Not: Tema değiştirip default tema yı da denedim ama orda da göremedim

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.