WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

banner için açıklama

(7 mesaj(lar))
  • 4 ay önce zeminkat tarafından başlatıldı
  • zeminkat tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Merhaba arkadaşlar,
    Benim sitedeki banner resimler klasörü altında hergün değişmekte ve bu resim kodu sytle. sayfasında...
    Benim isteğim ise resim üzerine gelince (mause ile) açıklama bir yazı çıkması, normal link verdiğimizde üstüne gelince çıkan açıklama gibi... Çok denemeler yaptım ama başaramadım

4 ay önce #
  2. Banner'a title vereceksiniz.

Bunu istersen bir dene. Yanlışsada kusura bakma. Ama çözümün bu şekilde olması gerekiyor.

4 ay önce #
  3. Yok ne denediysem olmadı, sanırım ben bir hata yapıyorum.

< div id="headerlogo" >

işte tam burası.. buraya bir açıklama girmem gerek ama yapamadım..

4 ay önce #
  4. Resimin üzerine gelince normal linklerdeki gibi açıklama çıkmasını istiyorsanız Emrahca'nın da dediği gibi title vermelisiniz;

<*img src="logo.gif" title="Açıklama Yazısı" alt="Logo" /> (* YOK)

4 ay önce #
  5. Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkü ederim ama sanırım ben hata yapıyorum, dediğiniz gibi uygulama yaptım şu şekilde

< div id="page">
    < div id="header">
    < img src="http://www.kalemkurusu.com/resimler/header.jpg" title="HERGUN SIZIN GONDERDIGINIZ RESMINLER BURADA YAYINLANMAKTADIR" alt="Logo" / >

Ama sayfa linklerim ve blog adı ile slogan da kaymalar oldu, Acaba kodu yanlışmı ekledim ..

4 ay önce #
  6. Kalemkursundaki logo arkaplan şeklinde yapılmış. Siz

< div id="header">
    < img src="http://www.kalemkurusu.com/resimler/header.jpg" title="HERGUN SIZIN GONDERDIGINIZ RESMINLER BURADA YAYINLANMAKTADIR" alt="Logo" / >

bu şekilde yazarsanız üstte kocaman bir resim olur ve yazdığınız blog başlığı-açıklaması aşağı kayar. Resmin üzerine bu şekilde değil, sadece arkaplan olarak ayarlayıp yazı yazabilirsiniz. Arka plan resmine de title veremezsiniz.

4 ay önce #
  7. Anladım, çok teşekkür ederim. Peki neyse başka türlü tanıtım yapmanın yollarını arıyayım ben o zaman, tekrar teşekkürler

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.