WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Hepsi başka sayfada açılsın

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce tuncau tarafından başlatıldı
  • tuncau tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba,

Şimdi bir tema üzerinde çalışmaktayım. index.php'yi tamamladım (sayılır).
    Fakat istediğim, index'ten gösterilmesi istenen herşeyin oluşturduğum index2.php içerisinde açılması. Arşivler, sayfalar, devamı ile tıklanan yazılar, yorumlar vs.

Umarım anlatabilmişimdir.
    Teşekkür ederim.
    Kolay gelsin.

Tarih: 1 yıl #
  2. include php kodunu kullanabilirsin

3. nasıl yani? biraz daha açar mısın? aslında işlevi ben de biliyorum ama konuyla bağlayamadım, eğer tam anlatamamışsam tekrar açmayı denerim.

4. Biraz daha detaylı anlatırsanız yardımcı olabiliriz, bu şekli ile ne istediğinizi tam olarak anlayabilmemiz pek mümkün değil gibi. Belki bir örnek yardımcı olabilir ;)

5. Şimdi index.php yi kodladım.

Ama benim amacım;

index.php de gözüken Pages, Archives ve More gibi tüm işlevlerin yeni bir sayfada açılsın istiyorum.

Yani;

Bir yazı yazdım: " sdasdasdasdas dasdasd <!--more--> buna tıkladığımda, index2.php'de açılsın. nasıl sayfalar page.php'de açılıyorsa.

Aynı şey sayfalar için de olsun,

arama için de olsun,

arşiv için de olsun.

Umarım bu sefer daha açıklayıcı olabilmişimdir.

Sayfalar ve arama için page ve search php leri düzenleyerek yapabilirim peki ya "more" için???

6. Açıkcası ne istediğinizi hala anlayabilmiş değilim :) Ama belki istediğiniz kendi sayfa şablonunuzu oluşturmak olabilir diye düşünüyorum.

7. anladığım kadarı ile linlerin target="_blank" olarak açılmasını isttiyorsun öyle mi ?

8. tamamdır hallettim. evet @ali aynen öyleydi. single, page ve diğer şablonları düzenleyerek amacıma ulaştım :)

teşekkürler.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.